Categorías

Gaudix on i quan vulgues de la nova formació en línia

La formació en línia no sols és tendència, es troba en ple creixement, i ha passat de ser un instrument d’ajuda en el dia a dia a ser el nostre complement ideal si no pots estudiar de manera presencial. L’impacte de les tecnologies de la informació i la comunicació en la nostra vida ha aconseguit en les últimes dècades valors incalculables. L’ús ha provocat canvis en l’oci, en els sectors públics, administratius, econòmics i, indubtablement, en l’educació.

Així doncs, també les innovacions i els avanços tecnològics han afectat la nostra manera d’estudiar. Vivim en l’era de la informació i la revolució digital i això ha propiciat la difusió massiva i incessant de coneixements i dades davant la nostra necessitat d’ampliar-los i actualitzar-los.

En esta actualització constant, les TIC han tingut un protagonisme innegable i han implementat una formació que va més enllà de l’aula, una formació en línia que moltes vegades és cooperativa i crea comunitats. Tot això ha donat lloc a la formació en línia que permet estudiar sense horaris ni desplaçaments.

En este context hem de destacar els cursos MOOC (massive open online course) o curs en línia obert i massiu. Estos cursos han crescut en popularitat perquè permeten la formació d’un nombre il·limitat d’estudiants que poden cursar-los sense restriccions horàries ni geogràfiques.

Des de València Activa no hem volgut quedar-nos arrere en la nostra oferta formativa (POEFE, formació per a emprendre, etc.) i per això hem posat en marxa una àmplia oferta de cursos MOOC i de píndoles formatives dirigides a persones que volen adquirir i reforçar competències. La formació es pot cursar des de qualsevol dispositiu, lloc i horari, per la qual cosa és possible organitzar-se millor i compatibilitzar l’estudi amb altres activitats de la vida personal.

Els continguts contenen vídeos, exemples il·lustratius, autoavaluacions, esquemes i infografies per a aprendre de manera senzilla els conceptes principals. Els cursos i les píndoles són completament gratuïts i, en acabar-los, s’obté un reconeixement en forma de diploma.

La formació en línia municipal compta amb una àmplia oferta:

- Quatre cursos MOOC d’entre 20 i 30 hores:

   Disseny HTML5+ CSS, Grow Hacking, Aprenentatge en contextos digitals i Gestió de projectes amb metodologies àgils i enfocaments Lean.

- 35 píndoles formatives de quatre a cinc hores que abasten les competències clau i competències digitals, des de les dades massives fins al màrqueting de mitjans socials.

Si estàs interessat en els nostres cursos i píndoles pots informar-te’n en l’enllaç següent i inscriure't en l'apartat de cursos de nostra Agència d'Ocupació.

 

 

 

Categorías