Categorías

'Càpsules per a emprendre', ideals per a formar-se

Estàs interessat a crear una nova empresa però no tens clar el teu pla de negoci? Has iniciat la teua marxa empresarial però necessites aprofundir en un àrea determinada? Si la resposta a aquestes preguntes és sí, les càpsules per a emprendre són el programa ideal per a tu! Però, en què consisteixen aquestes càpsules? 

‘Càpsules per a emprendre’ és una iniciativa de la Delegació de Desenvolupament Econòmic Sostenible de l'Ajuntament de València que, a través de València Activa, ofereix uns tallers gratuïts impartits per la Cambra de Comerç de València. Consisteix en una formació a mesura en matèries bàsiques i necessàries per al desenvolupament d'idees o projectes de emprenedoria, que tindrà una durada de huit setmanes.

Amb l'objectiu de contribuir al fet que les persones aturades augmenten les seues possibilitats en el mercat laboral, aquestes càpsules són llançades, novament, des del Consistori i la marca València Activa. Açò és a causa que, com assegura la regidora i tinent d'alcalde, Sandra Gómez, “la formació és clau per a la millora de la empleabilitat”. Així mateix, aquestes mesures suposen un impuls als futurs emprenedors de València, que són els qui ajudaran a posicionar la ciutat com a referent en innovació i talent.

‘Càpsules per a emprendre’ engloba matèries diverses i multidisciplinàries, totes elles indispensables a l'hora de desenvolupar un nou projecte empresarial. Les persones participants obtindran formació en diferents àrees, tals com a màrqueting, gestió econòmic-financera, models de negoci, innovació, habilitats socials per a la venda, coaching per a persones emprenedores i presentacions eficaces.

A més, el fet que el programa tinga caràcter modular independent, permet que les persones interessades puguen optar per realitzar totes les càpsules o únicament les que els resulten més interessants. Açò fa possible que aquelles persones que ja compten amb la seua pròpia empresa puguen augmentar el seu coneixement sobre un àrea concreta, ja que la formació contínua és una de les claus per a arribar a ser un/a emprenedor/a d'èxit.

Si estàs interessat/a a inscriure't en les ‘Càpsules per a emprendre’, pots fer-ho des d'ací.

D'altra banda, aquesta no és l'única iniciativa que València Activa ofereix als emprenedors, sinó que també existeixen Punts d'Atenció a l'Emprenedor (PAE), de coworking, ajudes i altres accions formatives; així com la possibilitat d'unir-se a Vit Emprèn (la xarxa d'emprenedors innovadors de la ciutat), amb l'objectiu de promoure la creació i consolidació de nous projectes empresarials i fomentar la figura de l'emprenedor.

Categorías