Categorías

3 aplicacions senzilles per a fer un currículum

El currículum és el document que engloba la teua trajectòria professional i acadèmica, a més d'habilitats, assoliments, dades i trets personals d'interés per a accedir a un lloc de treball. Constitueix el conjunt d'informació que et representarà a l'hora d'optar a una oferta laboral, per la qual cosa la seua elaboració és crucial.

Encara que pot semblar complex conjuminar tota aquesta informació sobre tu i la teua trajectòria en un sol document, a València Activa t'orientem i et donem a conéixer tres aplicacions amb les quals podràs crear el teu curriculum vitae de manera ràpida, senzilla i gratuïta.

Aplicacions per a crear currículums

A continuació, t'ensenyem algunes aplicacions amb les quals et resultarà molt fàcil trobar una plantilla de CV, adaptar-la a les teues preferències i elaborar un currículum competitiu.

Mitjançant aquestes aplicacions, podràs accedir a exemples que t'ajudaran a estructurar les dades sobre la teua trajectòria i el teu perfil, així com a trobar inspiració per al disseny del document.

Pots fixar-te tant en els títols dels apartats com en els termes utilitzats per a denominar els diferents càrrecs professionals o les aptituds que se solen incloure. Tot això et servirà com a referència i et permetrà ajustar-te a la demanda de les empreses.

Canva

Canva és l'aplicació estrela per a crear el teu CV de manera gratuïta i en línia. Disposa de centenars de models predissenyats de plantilles professionals que pots personalitzar amb molta facilitat.

La plataforma t'ofereix opcions com canviar els colors, la font, l'organització i els elements del disseny per a adaptar-lo a la perfecció a l'oferta a la qual vols optar. Les seues eines d'edició són molt intuïtives, per la qual cosa no és necessari tindre coneixements previs sobre aquest tema.

A més, pots incloure en la personalització del teu currículum elements de Canva com xicotetes imatges, icones o elements gràfics que aporten valor al document.

Entre les plantilles, pots trobar currículums diferenciats per treballs o sectors, fet que també et facilitarà la selecció del model i la cerca d'idees.

Una vegada elaborat, pots descarregar-lo en el format que preferisques, imprimir-lo, pujar-lo a Internet i, fins i tot, transformar-lo en una pàgina web adaptable a tots els dispositius.

DoYouBuzz

DoYouBuzz ofereix la possibilitat d'editar un CV descarregable en format PDF de manera totalment gratuïta. Per a fer-ho, només cal crear-se un compte i seguir els passos marcats per a escriure la informació pertinent per al currículum secció per secció.

Una de les característiques més avantatjoses de l'app és que pots seguir les seues guies per a triar la plantilla adequada i canviar el disseny quan vulgues: la ubicació de les seccions, els colors, la grandària de la lletra i qualsevol altre paràmetre. Trobaràs tant models de curriculum vitae per a principiants, estudiants sense experiència i canvis de carrera com currículums professionals.

A més, t'ofereix un servei d'assistència mitjançant el qual pots consultar qualsevol dubte a les guies, demanar una cita per a un taller de grup o contactar amb l'equip. En finalitzar el procés d'elaboració, pots compartir el teu CV en la web o en PDF o enviar-lo directament a llocs associats de treball.

CVmaker

CVmaker compta amb més de vint plantilles professionals de curriculum vitae dissenyades per persones expertes. Independentment de la teua experiència, pots obtenir un CV atractiu i distintiu amb els recursos personalitzables d'aquesta aplicació.

La plataforma disposa d'un creador de CV avançat i intuïtiu amb el qual és molt senzill elaborar el document afegint la informació sol·licitada. Així mateix, ofereix assistència en temps real, de manera que tens l'opció de rebre recomanacions i consells automàticament mentre crees el document.

Pots trobar exemples i informació sobre el contingut o els elements que ha de tindre el teu currículum en funció de la teua situació (càrrec, sector o experiència). Després, pots descarregar-lo o aplicar des de l'app.

 

Des de València Activa, et recomanem que proves aquestes aplicacions i que elabores el teu currículum seguint les nostres claus i els nostres consells per a evitar errors i disposar d'un CV complet, correcte i útil.

Categorías