Categorías

Places per l'Ocupació: el programa que millora l'ocupabilitat del veïnat

Organitzem un nou cicle de Places per l'Ocupació, les fires d'ocupació, formació, emprenedoria, innovació econòmica i igualtat mitjançant les quals donem a conéixer els serveis i programes implementats per l'àrea de Desenvolupament Innovador dels Sectors Econòmics i Ocupació per a millorar l'ocupabilitat del veïnat i dinamitzar el sistema local d'ocupació.

A València Activa, acostem els nostres programes laborals als barris a través de les fires Places per l'Ocupació. Enguany, organitzem una nova edició que arranca aquest dissabte 4 de març, de 10 a 14 hores, en la plaça Roma del barri de Nou Moles.

A qui va dirigit?

Places per l'Ocupació és un programa orientat a persones demandants d'ocupació, emprenedores, potencials emprenedores i petites i mitjanes empreses.

El seu objectiu és posar en contacte a persones que busquen ocupació amb potencials emprenedors i reforçar vincles d'emprenedors amb entitats, institucions i el teixit socioeconòmic de cada barri.

D'aquesta manera, podem endinsar-nos en la realitat dels barris de la ciutat i oferir als veïns i a les veïnes les eines necessàries per a millorar la seua situació laboral, per a trobar treball o per a posar en marxa un projecte empresarial.

La finalitat última és que totes les persones que viuen a València tinguen al seu abast les mateixes oportunitats, també en el món laboral.

Què trobar en la fira

Cadascuna de les fires que componen el programa Places per l'Ocupació disposarà de diversos estands de València Activa on la ciutadania podrà obtenir la informació que més s'ajuste a les seues necessitats.

Alguns dels llocs que conformaran les fires són: el de Barris per l'Ocupació, la xarxa de centres d'ocupació locals que proporciona atenció personalitzada; el d'Agència d'Ocupació, on s'explicarà al veïnat com inscriure's en l'agència d'intermediació que posa en contacte a persones desocupades amb empreses que ofereixen llocs de treball; Emprenedoria, que oferirà informació sobre aquest àmbit i sobre l'ecosistema innovador i tecnològic, i l'estand dedicat als programes i serveis impulsats des d'Espai Lidera, punt de trobada i visibilització de dones emprenedores i lideresses. Així mateix, estaran presents diferents agents socials amb espais propis.

Es tracta d'un pla per a tota la família, ja que hi haurà diverses activitats addicionals, com accions lúdiques per a xiquets i xiquetes que podran gaudir potenciant la imaginació mitjançant activitats relacionades amb l'emprenedoria tecnològica.

Al llarg de l'any, se celebraran tres fires, sempre en dissabte i en horari de matí. T'esperem per a assessorar-te sobre ocupació, formació i emprenedoria.

 

Categorías