Categorías

Emprendre, una opció d'èxit

Tens una idea o negoci en ment i t'agradaria fer-ho realitat? No tingues por, no dubtes, emprendre és una gran opció. Cada vegada més persones es llancen a crear noves empreses, una opció alternativa i molt interessant per a persones en cerca activa d'ocupació o simplement amb ganes d'afrontar un nou repte personal i professional.

Els emprenedors són capaços d'orientar els seus projectes a la resolució de problemes o millora de les necessitats existents. Destinen temps i passió amb la finalitat de veure materialitzat el seu esforç, el qual es converteix, si tot va bé, en un negoci d'èxit.

Però, a l'hora d'emprendre, tenir una bona idea o projecte empresarial no és suficient. Estar informant, dominar competències vàries o comptar amb finançament i assessorament són aspectes clau que poden determinar l'èxit o fracàs d'un nou negoci.

Les incubadores o llançadores de nous projectes tecnològics són plataformes ideals per a començar en el món empresarial. Aquestes acceleradores permeten ajudar als empresaris en l'engegada d'un negoci, des de l'assessoria fins al finançament. Per a poder comptar amb els seus serveis exigeixen a l'emprenedor complir amb una sèrie de requisits, encara que sempre és important mostrar entusiasme pel propi projecte, comptar amb un bon equip i també ser realista.

Un altre dels obstacles als quals se sol enfrontar l'emprenedor és la falta de finançament. Actualment existeixen diferents vies per a obtenir finançament: presentar el teu projecte a reconeguts premis, recórrer a microcrèdits o avals o optar per tendències com el crowdfunding que ajuden a aconseguir socis i inversors per al teu projecte.

Una altra opció interessant és acudir a esdeveniments on fer networking, espais de trobada que et permetran conèixer a gent influent i interessant i donar a conèixer les teues idees.

Com ja hem esmentat, la formació contínua és imprescindible per a la figura de l'emprenedor, per açò, València Activa posa a la teua disposició una àmplia oferta d'accions formatives, cursos i tallers gratuïts sobre competències com a creació d'empreses, màrqueting, aspectes jurídics o coaching.  

A més, el procés de creació d'una nova empresa sol ser alguna cosa desconegut per a la gran majoria dels emprenedors. Si, a més, optes per fer-ho en solitari, el panorama es complica. Amb l'objectiu de guiar a totes les persones interessades a engegar un nou negoci, València Activa t'ofereix també un servei d'assessorament gratuït. Els nostres orientadors t'ajudaran a resoldre tots els teus dubtes i estaran al teu costat sempre que ho necessites. Anima't a donar el primer pas cap al teu somni!

 

 

 

Categorías