Categorías

L'empleat digital, l'empleat del futur

En les nostres cases tenim tot tipus de dispositius mòbils amb connexió a internet, rellotges o cotxes intel·ligents, fins i tot electrodomèstics intel·ligents. És clar que el terme ‘digital’ ens envaeix. Ja no concebem un món sense internet.

Aquest canvi digital afecta de la mateixa manera a l'ocupació, i ho fa a una velocitat de vertigen. Dia a dia les empreses evolucionen cap a una transformació digital, i per tant, també ho fan els empleats. Molts parlen ja del ‘empleat digital’ com l'empleat del futur.

El mercat laboral esdevenidor pansa per noves professions i professionals interconnectats, on les dades juguen un paper fonamental. Els experts adverteixen que en els pròxims anys els llocs més demandats seran: especialista en anàlisi de dades, programador, enginyer informàtic, desenvolupador d'aplicacions mòbils o en el núvol, o responsable d'estratègia digital i comercial (digital). Per sectors, la robòtica, intel·ligència artificial, ciberseguritat, internet de les coses o nanotecnologia són les àrees més prometedores. 

I tu, estàs preparat/a para aquesta nova era? Les persones, juntament amb la tecnologia, són una peça fonamental en aquesta transformació, per açò, els professionals que vulguen mantenir alt el seu nivell d'empleabilitat hauran de reinventar-se i adaptar-se a l'evolució tecnològica que està experimentant l'entorn laboral. No podem mirar cap a un altre costat.

Dominar l'entorn mòbil digital (eines digitals, xarxes socials, apps) entendre el llenguatge tecnològic, treballar amb bases de dades o fomentar la creativitat són aspectes que tot treballador ha de conèixer i posar en pràctica.

La formació contínua és la clau per a no quedar-te arrere en aquesta nova revolució industrial, la revolució digital. Cursos, tallers o trobades i esdeveniments de networking o videotutorials poden resultar molt útils per a seguir formant-te diàriament i reciclar-te. D'açò dependrà, en gran manera, el teu èxit en el futur.

Des de València Activa posem a la teua disposició els nostres cursos gratuïts de formació, així com l'atenció i assessorament dels nostres orientadors professionals, ells t'ajudaran i guiaran per a afrontar, de la millor forma possible, aquesta nova aventura digital.

Categorías