Categorías

Formació: una eina clau per a millorar la teua ocupabilitat

Com t'hem comentat en múltiples ocasions, la formació és essencial per al desenvolupament professional i no sols et pot obrir moltes portes a escala laboral, sinó que cobra cada vegada més rellevància per a poder optar a determinats llocs de treball.

A més, la formació constant i les nocions en unes certes disciplines incrementen les oportunitats d'aconseguir una ocupació, independentment de si l'empresa en qüestió demanda una formació especialitzada o no, ja que un perfil actiu en l'àmbit de la formació resulta molt més atractiu.

Estudiar, assistir a xarrades o fer cursos són algunes de les vies formatives a través de les quals pots nodrir-te de coneixements del teu interés o que estimes necessaris. Totes elles poden acreditar-se, incorporar-se en el currículum i aplicar-se en el pla professional.

Així mateix, la formació té conseqüències molt positives en el desenvolupament personal que es tradueixen en millors habilitats de cara a qualsevol lloc de treball. Formar-se implica un valor afegit, augmenta la confiança i la seguretat a l'hora d'exercir funcions, així com la motivació i la satisfacció. També permet incrementar la productivitat i, al seu torn, la competitivitat.

A València Activa oferim diverses formacions ocupacionals i de competències digitals per a ajudar-te a afermar aquesta eina clau per a millorar la teua ocupabilitat. A continuació, exposem algunes de les nostres formacions, orientades a dones per a fer front a la bretxa de gènere que existeix en moltes professions.

Treballem iguals

Per si encara no la coneixes, et presentem la nostra plataforma Treballem iguals, que promou, a través de diferents serveis i programes, el treball de les dones valencianes. Està dirigida a dones desocupades, en situació de millora d'ocupació, que volen promocionar o emprendre.

Entre els serveis i programes que oferim, es troben els següents:

Lidereses

Lidereses és un programa de mentoring dirigit a dones ocupades per compte propi o alié. Impartim una edició per anualitat i oferim 60 places.

Programa Formatiu de Capacitació en habilitats de Lideratge, Organització i Gestió

Aquest programa, també dirigit a dones, compta amb 20 places per curs i amb modalitat presencial i telepresencial/en línia. Els cursos que engloba abasten lideratge i gestió del canvi, liderar equips en remot, gestió del temps, tècniques de resolució de problemes, taules dinàmiques i quadres de comandament, presentacions d'impacte, pla de transformació digital, planificació estratègica i direcció per objectius i escolta activa, empatia i assertivitat, entre altres.

Formació tecnològica

Aquesta formació, també dirigida a les dones, inclou contingut de WordPress, WooCommerce, Canva, HTML i CSS3, JavaScript, xarxes socials i Ads en l'estratègia d'Inbound Màrqueting de l'empresa, campanyes eficaces, Google Analytics, Adobe Illustrator, Photoshop, Indesign, Premiere o After Effects, entre altres.

Formació en startups

En relació amb la formació en startups, oferim els cursos Factory Women Edition nivell inicial i nivell avançat, amb 20 places per curs i modalitat presencial i telepresencial/en línia.

Altres serveis i programes formatius

A més, oferim molts altres serveis de formació, com capacitacions per a dones desocupades de fontaneria, electricitat o assistència de producció en la indústria de l'animació i els videojocs.

D'altra banda, Treballem iguals inclou altres programes, com itineraris formatius per a la creació i la consolidació d'empreses dirigits a dones, amb eines de gestió empresarial.

També, un programa formatiu en gestió de fons Next Generation EU i un altre en tramitació digital: Plataforma de Contractació de l'Estat, tots dos dirigits a dones.

 

Si vols aprofitar aquesta àmplia oferta formativa, no dubtes a apuntar-te a l'opció que més t'interesse. Recorda que per a accedir a Treballem iguals només necessites inscriure't en la nostra Agència d'Ocupació València Activa, acudir al teu centre de Barris per l'Ocupació més pròxim o escriure'ns a igualtat@valenciactiva.es.

Categorías