Categorías

Els 10 comptes d'Instagram i TikTok que has de seguir per a trobar ocupació

Les xarxes socials constitueixen una eina molt útil en la cerca d'ocupació, ja que cada vegada existeixen més comptes que faciliten consells, trucs i idees per a optimitzar el procés i aconseguir l'èxit en la selecció.

Familiaritzar-te amb aquesta mena de perfils et pot reportar nombrosos beneficis, com tindre un major coneixement de l'àmbit laboral, millorar l'elaboració del teu currículum, preparar les entrevistes de forma més efectiva, inspirar-te i fer descobriments sobre sectors laborals, ocupacions i com accedir a elles.

Instagram i TikTok són les xarxes socials amb més possibilitats pel que fa a aquesta mena de perfils actualment. Mitjançant algunes publicacions estàtiques i, sobretot, vídeos de curta durada, molts comptes en aquestes plataformes ofereixen una gran varietat d'idees, consells, advertiments o exemples.

En el nostre compte d'Instagram, @valencia.activa, pots trobar molta informació sobre els nostres serveis i sobre el món laboral. No obstant això, a continuació et recomanem una sèrie de perfils d'Instagram i TikTok perquè pugues conéixer nous recursos.

10 perfils d'IG i TikTok per a aconseguir treball

1. @evaportorrhh

Eva Porto és una psicòloga, reclutadora i orientadora laboral que crea contingut en Instagram i TikTok enfocat a aconseguir l'ocupació que vols. En el seu perfil pots trobar una gran quantitat de vídeos breus sobre consells per a l'elaboració d'un bon CV, sobre què dir i fer (i què no) en una entrevista de treball i moltes altres qüestions relacionades amb el món laboral i el procés de cerca d'ocupació.

2. @reclutandovoy

Andrea Ramos és una reclutadora i creadora digital especialitzada en currículum i ocupació que ofereix ajuda amb la cerca de treball, així com trucs sobre CV, entrevistes i LinkedIn en Instagram i TikTok. El seu contingut t'ajudarà a veure el procés de cerca i selecció des de la perspectiva del reclutador o la reclutadora de personal, amb exemples de les preguntes que poden plantejar-te i consells sobre el que no et pot faltar.

3. @humanoscomorecurso

Jose Miguel García és un assessor i orientador laboral que, a més d'oferir assessories personalitzades i cursos, publica multitud de vídeos en els seus comptes d'Instagram i TikTok que donen resposta a preguntes freqüents sobre l'entorn laboral, informació i trucs per a currículums i entrevistes.

4. @sandraparmo

Sandra Parmo és una psicòloga i consultora laboral els perfils de la qual en Tiktok i Instagram et poden proporcionar informació molt útil sobre encerts i errors en el currículum, llocs de treball, consells i idees de respostes per a entrevistes i altres aspectes per a aconseguir ocupació.

5. @empleoon

Lucía Carranza és una especialista en recursos humans i assessora d'ocupabilitat que pot ajudar-te a potenciar la teua cerca laboral a través del seu contingut en Instagram i TikTok. En els seus perfils pots trobar des de recomanacions orientades a millorar el currículum, la carta d'autocandidatura o les entrevistes fins a trucs per a traure-li el màxim partit a LinkedIn.

6. @uncafeconrrhh

Carla Lazo és experta en recursos humans i creadora de contingut. A través dels seus comptes de TikTok i Instagram, pots aprendre a diferenciar ofertes d'ocupació, desenvolupar habilitats aplicables a entrevistes i llocs de treball i descobrir mites i trucs crucials per a obtenir èxit en un procés de selecció.

7. @quierocvup

Diana i Mariana són les especialistes amb experiència en recursos humans, psicologia i comunicació que gestionen els perfils de TikTok i Instagram de CVUP. Pots recolzar-te en el seu contingut per a impulsar la teua trajectòria laboral mitjançant eines com el CV, LinkedIn, simulacions d'entrevistes, traduccions i tallers personalitzats.

8. @beatrizgomezrrhh

Beatriz Gómez és consultora en RH i reclutadora de personal especialitzada. El seu projecte professional, plasmat en els seus comptes d'Instagram i TikTok (@beagomezrrhh), et permetrà adquirir nous coneixements i informació sobre orientació laboral, ocupació i recursos humans. Ofereix contingut com errors que has d'evitar i aspectes que has de tindre en compte per a elaborar un currículum o una carta de presentació o preparar una entrevista.

9. @albavilchess

Alba González és gerent d'adquisició de talent internacional i experta en recursos humans. En els seus perfils de TikTok i Instagram (@albavilcheshr) comparteix molts consells com a preparació per al món laboral. Gràcies als seus vídeos, pots descobrir professions, aprendre sobre les preguntes típiques en una entrevista, com preparar les respostes i com comportar-te i interactuar. A més, pots conéixer eines i plataformes interessants i de gran utilitat.

10. @human__talents

Rocío Ayusa és llicenciada en recursos humans i coach laboral. A través dels seus comptes en Instagram i TikTok, t'ofereix acompanyament en la teua cerca laboral, entrenament per a entrevistes i consells per a millorar el teu CV i el teu perfil de LinkedIn, així com per a saber més sobre portals d'ocupació i coaching

Categorías