Categorías

Casos d'èxit: José Robledo

Francisco José Robledo és una de les més d'1.510 persones que ha trobat ocupació a través de València Activa. Concretament, Francisco ha obtingut una nova oportunitat laboral gràcies a l’Agència D’*Ocupació València Activa. 

Com ell, altres 78 persones aturades han trobat un nou lloc de treball gràcies a la nostra agència d'Ocupació, sorgida en el mes de juny per la unificació de les dues agències municipals d'ocupació existents i, que en sol dos mesos, ja ha atès les peticions de 4554 persones inscrites.

A Francisco José li van informar de l'existència de l’Agència i, des que es va inscriure, solament li van fer falta un parell de dies per a trobar la seua nova ocupació. El lloc de treball, situat en una de les empreses capdavanteres del sector sanitari a la Comunitat Valenciana, s'ajusta perfectament al seu perfil professional i, com ell mateix ens assegura, “és una ocupació de qualitat”. 

Després de passar dos mesos aturat, aquesta nova oportunitat laboral suposa per a ell “una gran motivació”, ja que el temps que va passar en l'atur va patir una “baixada d'autoestima”, a més de sentir “impotència” per no poder ajudar econòmicament a la seua família. Aquest nou treball, per tant, significa una gran ajuda a l'hora de millorar la “qualitat familiar i de vida”.

Són els treballadors de l’Agència els qui es posen en contacte amb les persones que estan inscrites per a cobrir els llocs de treball demandats per les empreses i els qui realitzen, a través d'entrevistes, una selecció prèvia. Per açò, Francisco José qualifica de “excel·lent” el tracte rebut pels empleats de l’Agència de col·locació en els diferents processos de selecció que va haver de superar abans d'accedir al seu nou lloc de treball. D'ells destacaria la seua “gran professionalitat” a l'hora de tractar amb les persones inscrites en la base de dades.

Francisco José va quedar tan satisfet amb la gran varietat d'opcions oferida per l’Agència -des d'impartir cursos o tallers per a millorar la formació dels inscrits fins a facilitar l'elaboració de currículum- que ja l'ha recomanat a molts coneguts. Per a ell, el fet que des de l'Ajuntament de València, en concret des de l'àrea d'Ocupació i Desenvolupament Econòmic Sostenible, es realitze aquesta labor per a ajudar a les persones aturades és “una gran iniciativa”, que servirà per a reduir, a poc a poc, l'alta taxa de desocupació i d'ocupació precària que preval a València.

Categorías