Categorías

9 startups d'èxit valencianes

Volem deixar constància de l'incipient nombre de Startups autòctones que estan apareixent en l'escenari del l’emprenedoria en aquests últims temps. Com a consideració referent a açò, és interessant que visiteu l'apartat de l’emprenedoria de la nostra pàgina web anomenat València Emprèn on trobareu, entre altres coses: Ajudes per a Emprendre, així com també informació sobre l'organisme VIT Emprèn que se centra en la xarxa d'emprenedors i innovadors que poblen València, a més de cursos per a emprendre tals com a Càpsules per a emprendre, Accions puntuals de temàtica emprenedora, etcètera.

 

Us presentem 9 startups valencianes d'èxit:
 

 

Blinkfire Analytics: la companyia ofereix en temps real anàlisi de patrocinis en xarxes socials i plataformes digitals. L'objectiu de la companyia és apuntalar el seu lideratge en analítica en temps real de patrocinis en xarxes socials. Blinkfire Analytics ha sigut la primera plataforma que ha oferit analítica en temps real de plataformes socials i digitals.

 

 

 

 

Zeleros: és un projecte dels enginyers de la Universitat de València David Pistoni, Daniel Orient i Juan Vicen que desenvolupa la tecnologia per a construir el vehicle del sistema de transport ‘Hyperloop’; recentment han rebut el Premi Everi.

 

 

 

Entrenarme: cercador d'entrenadors personals i centres esportius. Localitza entre milers d'entrenadors i centres el que més còmode et resulte i una vegada allí comença perfilant el teu objectiu: aprimar, millorar la teua salut, augmentar la teua massa corporal, posar-te en forma o millorar en un esport concret. Per a més inri: la primera sessió és gratuïta.

 

 

Startupxlore: plataforma per a invertir i unir-se a la major comunitat de startups. Aquesta plataforma se centra a pal·liar el risc de la inversió en empreses de primer nivell que han superat un minuciós filtrat i anàlisi amb l'objectiu d'aportar eines per a poder crear una cartera d'inversió en companyies innovadores, diversificades i equilibrades.

 

 

 

Singularu: nova marca centrada en la venda de collarets, joies, pendents, etcètera. Conté dissenys exclusius, edicions limitades i joies personalitzades. Tot açò amb possibilitat de devolució.

 

 

 

Mr Jeff: és una tintoreria els serveis de la qual ofereix la possibilitat de realitzar les comandes a través de la web o de la seua APP triant el que desitges planxar o llavar, així com la recollida a domicili i el ràpid lliurament de la roba. El seu lema és: “gaudeix del teu temps, nosaltres llavem per tu”.

 

 

 

Waynabox: es tracta d'una startup que se centra a organitzar viatges d'una forma molt particular i atrevida; incloent els vols i els allotjaments es trien les destinacions als quals no es vol viatjar, per a així, descobrir què països i destinacions sorpresa t'ha tocat per a anar-te d'aventura. Una oferta atractiva i innovadoramente nova.

 

 

Comprea per LolaMarket: còmoda oferta per a aquelles persones que vagen molt ajustades o no tinguen temps per a realitzar la compra, així com per a persones que no suporten les en ocasions llargues cues de supermercat. La companyia et transporta al teu domicili la compra en franges d'una hora des que es realitza la comanda fins que el mateix arriba a la seua destinació o en defecte d'açò, a una hora concreta triada per l'usuari.

 

 

 

Beroomers: nova plataforma que posa en contacte a estudiants i joves professionals que cerquen allotjament amb aquells propietaris que volen maximitzar el rendiment de les seues propietats. D'aquesta forma, gràcies a la reserva online i al servei d'atenció: tots guanyen. D'una banda,els inquilins ja no han de perdre temps i diners trobant la seua nova casa. Per un altre, els propietaris redueixen els temps en els quals el seu allotjament està buit, i ja no han d'organitzar visites ni atendre trucades innecessàries.

 

 

També volem parlar-vos de Demium Startups: una incubadora que s'encarrega de crear startups des de zero, quan no existisca idea ni tampoc equip humà. Per a açò identifiquen idees de negoci basades en models d'èxit en altres països i tendències de mercat i les posen a la disposició d'emprenedors motivats i amb talent que vulguen desenvolupar-les seguint una metodologia àgil pròpia amb base ‘Lligen Startup’.

 

Categorías