Categorías

10 llibres en espanyol per a persones emprenedores

Les experiències d'uns altres que en el seu moment es van veure en la mateixa situació que tu i van aconseguir negocis florents, poden servir-te de base i de guia per a aconseguir els mateixos assoliments. Et vam mostrar 10 llibres en espanyol per a persones emprenedores que et seran de gran utilitat. Quin és el top 10 llibres en espanyol per a emprenedors? Pren nota!

 

El llibre negre de l'emprenedor

La primera obra que et recomanem és l'escrita per Fernando Trías de Bes. Per desgràcia, dels errors s'aprèn. Uns altres ja han passat pel dur camí que és emprendre, aprèn de les seues equivocacions.
 

El Pla de l'Heroi

Aquesta divertida guia ha sigut escrita a manera de joc per Daniel Veí. Ho posem ací a dalt perquè, malgrat no comptar amb una distribució tan àmplia com els altres de la llista, és molt valuós per a aquell que com tu desitja emprendre un negoci.
 

El mètode Lligen Startup

Eric Ries ha fet una guia sobre aquest conegut modele de negoci. T'explica com crear el teu propi producte i aconseguir que tinga la major acceptació en el mercat. És molt important que ho lliges ja, que és la base de moltíssims negocis d'èxit, la qual cosa és un indicatiu que funciona. 
 

L'art de començar

El títol que Guy Kawasaki ha escollit per al seu llibre ho deixa clar. Aquest emprenedor conegut a nivell mundial no et marcarà els passos a seguir d'un en un, t'ensenyarà a pensar.
 

Pare ric, pare pobre

Escrit per Robert Kiyosaki. Milions de vendes avalen la importància d'aquest llibre que t'ensenya a generar confiança i a caure bé, amb l'objectiu d'aconseguir acords i remuneracions.
 

Com guanyar amics i influir sobre les persones

Dóna-li Carnegie t'ensenya a motivar, així aconseguiràs que els que t'envolten es convertisquen en una inestimable ajuda.

Els 7 hàbits de la gent altament efectiva

Stephen Covey explica les claus que has de posar en pràctica perquè la teua aventura com a persona emprenedora tinga èxit. Quan aprengues a aplicar aquests principis en la teua vida empresarial tindràs èxit.
 

Rework

Rework, de 37 signals, és una guia de les quals van al gra. Tot el que has de tenir en compte abans d'emprendre resumides en unes poques pàgines.
 

El llop de Wall Street

Les excentricitats de Jordan Belfort es plasmen en aquesta obra portada a la gran pantalla. No et recomanem que seguisques els seus passos, però sí que et fixes en com va passar de gens a tot i prengues nota.
 

L'art de la guerra

Quina magnífica comparació! El que va escriure ací, fa mil·lennis Sun Tzu sobre la guerra, t'ajudarà a tirar endavant quan hages d'afrontar conflictes i crear estratègies comercials.

Sens dubte, 10 llibres molt recomanables per a totes les persones emprenedores.

Categorías