Categorías

Top 10 vídeo xarrades motivadores per a persones treballadores i emprenedores

Aconseguir el màxim rendiment en el lloc de treball no és fàcil, però existeixen diferents ajudes per a fer-ho. Et vam mostrar a continuació el top 10 vídeo xarrades motivadores per a persones treballadores i emprenedores.

Les 10 millors vídeo xarrades motivadores per a persones treballadores i emprenedores

1. Nilofer Merchan: Té una reunió? Vaja de passeig
Tràfic sobre la importància d'eixir del centre de treball tradicional, ja que no és productiu. Et convida a canviar-ho per passar temps en llocs a l'aire lliure, és a dir, a treballar en un parc o a reunir-te amb els teus companys en aquest entorn. Encara que no en tots els treballs es pot fer això, és necessari eixir de l'oficina i explotar al màxim els teus pics d'inspiració.

2. Elizabeth Gilbert: Dóna-li ales a la creativitat
En aquesta xarrada es parla de l'important que resulta eixir de la zona de confort per a aconseguir nous assoliments. Afirma que tothom té un geni en el seu interior i que el que cal fer és bussejar per a trobar-lo. S'assegura que no es pot emprendre si no s'és creatiu.

3. Stanley McChrystal: Escolta, aprén… i després dirigeix
Aquest general, tot un líder, tracta d'escoltar i aprendre per a poder dirigir amb efectivitat.

4.Michael E. Porter: Per què els negocis poden ser bons per a resoldre problemes socials
Parla de la responsabilitat social que tenen tots els negocis, i de com la connexió entre empresa i societat és vital per a aconseguir una igualtat econòmica a nivell mundial.

 

 

 

5. Scott Dinsmore: Com trobar el treball que estimes
En aquesta xarrada es parla de com si en el treball es passa més de 1.000 hores al mes, serà millor si aqueix temps es passa fent alguna cosa que t'agrada. Et convida al fet que analitzes el teu dia a dia per a reinventar-te i aconseguir la felicitat per mitjà del treball.

6. John Gerzema: El consumidor després de la crisi
Gerzema té una gran experiència laboral en empreses molt importants. Mostra en la seua xarrada com la crisi econòmica ha transformat als consumidors, així que les empreses han d'adaptar-se. Aconseguiràs ser millor que la competència si així ho fas.

7. Candy Chang: Abans de morir vull…
Chang recorda que només es té una vida i que per tant cal esprémer-la al màxim per a aconseguir els teus somnis.

8. Shawn Achor: El feliç secret per a treballar millor. 
La majoria dels experts mostren que quan som més feliços també som més productius. No obstant això, les empreses no s'esforcen el necessari perquè els seus treballadors siguen feliços En la xarrada *Achor mostra que la felicitat està en el teu interior i que si la conquestes tot serà més senzill. A més, et recomana que abans d'emprendre sigues feliç.

9. Larry Smith: Per què no aconseguiràs tindre una gran carrera professional
Explica que les persones posen barreres als seus propis somnis, per a no haver d'eixir de la zona de confort.

10. Cameron Russell: L'aparença no ho és tot. Creu-me, sóc model
Cameron Russell ha sigut model de Victoria’s Secret o *Chanel, afirma que és molt més que una cara bonica. Una empresa és més que la seua aparença. Tot ha d'estar d'acord amb les teues pròpies idees. No val destacar en un aspecte, si uns altres importants estan fallant.

Què et semblen aquestes xarrades? T'han motivat?

Categorías