Categorías

Soft skills, tecnologia, emprenedoria… Nous cursos per a millorar l'ocupabilitat

Des de València Activa t'oferim nous cursos, d'entre 4 i 100 hores de duració, de diverses temàtiques. Es tracta de competències clau per a abordar les noves necessitats del mercat laboral, com les soft skills, competències tecnològiques, professionals i d'emprenedoria, a més de formació específica per a perfils de difícil inserció.

En el bloc de soft skills o habilitats blanes, s'abordaran tècniques i ferramentes com la ‘Gestió del temps’, ‘Intel·ligència emocional’, ‘Planificació estratègica i direcció per objectius’, ‘Lideratge i gestió del canvi’, ‘Lideratge i creativitat’, ‘Tècniques per a augmentar la motivació’, ‘Presentacions d'impacte’ o ‘Desing thinking’.

València Activa ha programat formacions tecnològiques sobre diferents programes d'Adobe com After Effects, Indesing, Photoshop, Premiere o Ilustrator. També de ‘Linkedin social selling’, ‘Wordpress’, ‘Canva’, ‘Woocommerce’, ‘Google Analytics’ i ‘Campanyes eficaces amb Google Ads’.

A més, l'oferta formativa inclou un itinerari en emprenedoria que comporta 8 mòduls, com a ‘Gestió econòmica i financera’, ‘Model de negoci’ o ‘Màrqueting i gestió comercial’. També compta amb tutories grupals i formació especifica per a elaborar un elevator pitch. Este bloc tindrà una duració total de 100 hores i oferix 20 places en la seua primera edició.

L'oferta formativa també inclou un curs de Control d'accessos, dirigit a les persones amb especial dificultat d'inserció laboral registrades en l'Agència d'Ocupació de València Activa i que tindrà una duració de 80 hores (60 teòriques i 20 pràctiques) i es dirigix a 15 persones. Consulta els requisits.

 

COM INSCRIURE'S

Per a poder accedir a estos cursos gratuïts és necessari estar registrat en  la pàgina web de l'Agència d'Ocupació de València Activa. Una vegada registrat/de podràs seleccionar el curs que estiga disponible. 

 

Consulta ací les dates, disponibilitat actual i requisits de cadascun dels cursos: https://agenciaocupacio.valenciactiva.es/cursos.html

 

Esta és l'oferta de cursos que hem creat perquè pugues millorar els teues competències professionals:

 

CURSOS DE SOFT SKILLS

 

FORMACIONS TECNOLÒGIQUES

ITINERARI FORMATIU D'EMPRENEDORIA

•          Formació Emprenedoria: Itineraris formatius per a la creació i consolidació d'empreses

 

CURSO CONTROL DE ACCESSOS

•          Formació perfils de difícil inserció: Curso Control Accesos

 

Publicat: 29/02/2024

Categorías