Categorías

Éxit en el primer any de València Activa: Sis persones empleades al dia en 2017

En València Activa estem d'enhorabona perquè durant el passat 2017, primer any d'aquest programa municipal, hem aconseguit que 2.134 persones signaren un nou contracte laboral i 4.983 reberen formació.

Com tots sabeu, som un projecte que ha nascut per a brindar-vos a tots els ciutadans i ciutadanes un servei pròxim, integral i de qualitat en matèria d'ocupació mitjançant l'a posada en marxa d'accions específiques que generen oportunitats entre les persones que tenen més problemes d’accés al mercat laboral.
 

València Activa és un projecte que ha nascut per a brindar-vos a tots els ciutadans i ciutadanes un servei pròxim, integral i de qualitat en matèria d'ocupació.

 

En aquest sentit, accions com ‘Barris per l’Ocupació’, plans d'ocupació i molts altres plans específics, així com la pròpia ‘Agència d’Ocupació València Activa’ han significat un gran impuls per aconseguir aquestes magnífiques xifres.

El nostre projecte va atendre en 2017 a un total de 2.219 persones en cerca activa d'ocupació. Una atenció que va impulsar les contractacions de 959 persones i que va ser possible gràcies a les huit oficines de ‘Barris per l’Ocupació’. A més, l'Agència d'Ocupació València Activa va rebre la inscripció de 4.987 ciutadans i ciutadanes i va donar una nova oportunitat laboral a 169.

 

2.134 persones van signar un nou contracte laboral i 4.983 van rebre formació
Altres plans més específics com ‘anem!’, orientat als joves, van donar formació a 332 persones i en van ocupar 500 en l'Ajuntament de València; ‘Oportunitats’, un projecte orientat a majors de 30 anys i aturats de llarga durada, va aconseguir 300 contractes i va promoure 60 cursos específics de competències digitals; i no podem oblidar-nos de les 232 dones ateses i 67 empleades a través dels programes dirigits a dones víctimes de violència de gènere.

Tampoc ens quedem arrere en matèria d’emprenedoria. I és que a més de formació i ocupació, des de València Activa hem destinat una partida d'1.460.000 euros en ajudes destinada a projectes empresarials i emprenedors, així com l'atenció de 556 persones en el Punt d'Atenció a l'Emprenedor (PAE).

 

A més de formació i ocupació, des de València Activa hem destinat una partida d'1.460.000 euros en ajudes a projectes empresarials i emprenedors.

 

D'altra banda, a València Activa Crea es van destinar 200.000 euros i es va donar suport a 34 projectes relacionats amb les indústries creatives, a València Activa Emplea es van assignar 400.000 euros per a 65 empreses valencianes, a València Activa Emprén 600.000 euros que van recolzar 178 idees emprenedores, i 200.000 euros per a València Activa Impuls Econòmic amb la finalitat de recolzar l'activitat econòmica de la ciutat.

Una infinitat d'accions que sens dubte han donat els seus fruits en el nostre primer any de vida. Grans xifres que esperem poder superar en aquest 2018.

Categorías