Categorías

Els 10 millors blogs per a emprenedors

Tens una gran idea i vols convertir-la en una realitat empresarial? Si estàs pensant a emprendre, o acabes de fer-ho, segueix llegint perquè et presentem 10 blogs molt útils per a emprenedors i emprenedores a València.

No cal oblidar que per a emprendre, a més de coneixements empresarials, és molt positiu i recomanable estar al dia en altres aspectes o matèries com a motivació, màrqueting digital, xarxes socials, branding o SEO. Actualment els blogs ens brinden la possibilitat d'aprendre més sobre l'àmbit dels negocis en tots els sentits. Pren nota!

 

CEU Emprende: La Universitat Cardenal Herrera CEU de València analitza en el seu blog l'actitut emprenedora de joves i estudiants, aportant consells i informant de trobades, cursos o ajudes per a aquells que desitgen emprendre

 

COMUNICAE: L'apartat d'Emprenedors del blog Comunicae, t'ajudarà a estar al dia en el món start-up, així com sobre Apps, esdeveniments, consells, etc. A més, també conté articles sobre Màrqueting, Comunicació, Social Mitjana o Seo.

 

El blog de José María Mateu: És la bitàcola d'un Enginyer de Camins, Doctor en Direcció d'empreses per la Universitat de València. En ella trobaràs consells, aclariments, eines i canvis al voltant de la figura de l'empresa i l'emprenedor.

 

​Enviroo: Este és un blog verd, el contingut del qual està molt relacionat amb el respecte i cura del medi ambient i amb projectes, sistemes o mesures sostenibles. En ell trobaràs informació sobre novetats, esdeveniments o notícies.

 

​Empresas en Valencia: Aquest espai blog aborda les novetats d'empreses i companyies establides o originades en la ciutat de València, la qual cosa et permetrà conèixer què ocorre i com evoluciona el nostre entorn empresarial.

 

Improven: En el blog de Improven podràs trobar articles de temàtica variada, sempre relacionada amb l'empresa i l'emprenedoria: consells, novetats, tendències, casos d'èxit i de fracàs…exemples pràctics molt útils en la teua nova aventura empresarial.

 

La empresa del siglo XXI: Aquest blog, pertanyent al diari Llevant, és obra de David Carrascosa, expert en Direcció i gestió executiva de l'empresa, qui escriu sobre temes relacionats amb l'empresa, el màrqueting, les vendes i la tecnologia. Aborda a més altres matèries com la publicitat o la comunicació.

 

Cámara de ComercioEl blog de la Cambra de comerç de València aborda qüestions relaciones amb l'ocupació i els processos de selecció. En ell trobaràs consells i recomanacions sobre com afrontar una entrevista de treball, com elaborar un bon currículum o quin tipus d'empleat cerquen les empreses.

 

Empleo y talento: El blog, escrit per Roberto Lluna, Catedràtic de Direcció d'empreses de la Universitat València, es publica en la web del diari Les Províncies. Es tracta d'un espai que pretén reflexionar amb casos i experiències sobre la'empleabilitat i la gestió del talent dels professionals.

 

Ramón y AsociadosEl blog d'aquesta assessoria analitza les novetats referents al sector empresarial, especialment vinculades a l'economia de l'empresa. Aspectes financers que has de conèixer si acabes de crear el teu propi negoci, o si penses fer-ho en un futur..

 

A totes aquestes recomanacions, se suma el nostre blog, el blog de València Activa, concebut com una eina més per a augmentar- amb consells, novetats o notícies- les oportunitats laborals de la ciutadania. Et recomanem que no et perdes cap dels nostres posts, t'esperem en el pròxim articule!

 

 

 

Categorías