Categorías

El treball del futur

Quantes vegades t'has preguntat què t'oferirà el futur? La tecnologia, la teua vida social i, sobretot, el teu treball... Preguntes que més d'una vegada han conquistat els teus pensaments.

A València Activa sabem que et preocupa el futur tant com el món laboral. Per això, ens hem avançat per a veure l'evolució i els canvis i ja sabem quins són els treballs que seran més demandats en el futur.

En un món tan canviant com el del treball, la versatilitat és i serà peça clau per a afrontar tot tipus de reptes. Igual que la tecnologia, un gegant al qual ja no se li pot posar fre. I perquè t'avances als altres, pren nota, que compartim els treballs que seran més demandats en el futur.

Els treballs i perfils laborals del demà

Un dels perfils que més sol·licitat està sent i ho serà és el d'especialista en l'emmagatzematge de dades. Totes les empreses necessiten treballar amb bases de dades de tota mena i, per descomptat, estar al corrent dels canvis en la privacitat d'aquests. Saber gestionar i treballar amb tota mena de dades serà una de les eixides laborals més efectives del mercat.

Dins del vessant de les dades, l'especialització en privacitat serà una altra de les branques a tindre en compte. Moltes organitzacions busquen el producte personalitzat i per a això és vital conéixer el maneig d'eixes dades tan privades, sobretot a nivell de seguretat i ciberseguretat.

I si parlem de dades i tecnologia segur que et sona allò del 'bitcoin'. Encara que haja sigut per damunt, però segur que ho has escoltat. Doncs bé, les criptomonedes han de ser les monedes del futur.

Tot està pensat perquè les criptomonedes siguen la manera de gestionar les transaccions del futur. Per a això, conéixer el funcionament de la banca i del sistema d'Internet seran dos requisits més que necessaris per a moltes empreses.

La importància de l'alimentació

Sí, has llegit bé. L'alimentació està sent cada vegada més controlada. Moltes persones fan ús de dietistes i fins i tot de YouTubers especialistes en alimentació i en aquest mercat apareix una eixida laboral que hem de tindre en compte.

Parlem d'especialistes en enginyeria alimentària, una carrera acadèmica que troba les seues eixides de cara al futur. En l'actualitat, els productes naturals estan prenent protagonisme i són moltes les empreses que busquen que aquests aliments puguen tindre una duració més llarga sense perdre els seus nutrients. Una mescla entre Biologia, Física i Química per a la millor salut possible.

I seguint amb l'alimentació, segur que has sentit parlar de les impressores d'aliments 3D. Sens dubte, el futur ens està oferint moltes sorpreses i una d'elles és aquest tipus d'impressores que busquen canviar la nostra manera d'alimentar-nos. Comença a sonar amb més força i segur que l'especialització en aquesta mena d'impressió 3D és un perfil important en els pròxims anys.

Com veus, el futur necessitarà perfils totalment diferents i per a llocs que hui dia comencen a ser rellevants. L'especialització pot ser clau per a la teua vida laboral en els pròxims anys, així que no esperes més.

Aprofita els consells de València Activa, continua descobrint com canvia i evoluciona el món laboral i no et quedes arrere. I recorda tindre sempre un currículum ben preparat: la primera presa de contacte pot ser fonamental en el teu camí cap a l'èxit.

En el nostre blog estem sempre preparats per a compartir amb tu l'actualitat i els canvis que afecten el treball en general. No et perdes cap dels nostres consells per a estar a l'última. El futur t'espera. El futur és teu.

Categorías