Categorías

Casos d' èxit: Francisca Ramírez

Francisca Ramírez és una de les més de 1.500 persones que han trobat treball gràcies a València Activa. Concretament, Francisca ha obtingut una nova oportunitat laboral a través dels nostres centres d'orientació laboral ‘Barris per l’Ocupació’. 

Ella és una de les 959 persones que han aconseguit un contracte laboral a través de Barris per l’Ocupació durant l'any passat, projecte que ha atès a més de 1.676 persones aturades en el que va d'enguany. 

Les nostres orientadores de 'Barris per l’Ocupació' es van posar en contacte amb Francisca per a oferir-li assessorament laboral a partir d'una oferta de treball de l’Agència d’Ocupació a la qual Francisca s'havia apuntat. Des del centre de 'Barris per l’Ocupació' situat a Emilio Baró van comprovar el seu perfil laboral i van gestionar la contractació amb l'empresa. Segons Francisca, el tracte amb les orientadores va ser "excel·lent i molt proper". Francisca ens explica que "en Barris Van aclarir tots els meus dubtes i em van aconsellar durant el procés de trobar el treball que més s'ajustava al meu perfil". Al mateix temps, va destacar el ‘interès de les orientadores per acostar les ofertes d'ocupació de l’Agència d’Ocupació als inscrits en l’Agència que cerquen ocupació". 

Després de quatre mesos de desocupació, aconseguir aquell contracte laboral va suposar per a Francisca una nova oportunitat per a treballar en el sector d'acord amb el seu perfil professional i un alleujament econòmic, tal com ens va explicar Francisca: "Aconseguir el treball gràcies a València Activa va ser una oportunitat per a conèixer nous àmbits laborals, perquè em conegueren altres empreses i, clar, tenir un salari".

 

 

Categorías