Categorías

No saps on buscar treball? Coneix els portals d'ocupació més utilitzats

Vols trobar un nou treball o estàs en procés de cerca? Si és així, segur que ja t'has familiaritzat amb els portals d'ocupació. Aquests són pàgines web on pots trobar diversitat d'ofertes i empreses i on, per tant, s'amaguen una infinitat d'oportunitats laborals.

Existeixen diferents tipus de portals d'ocupació: metacercadors, portals d'ocupació generals i especialitzats. Els primers et redirigeixen a portals d'ocupació a través de multitud d'ofertes, els segons contenen ofertes que no pertanyen a un sector en concret i els tercers publiquen ofertes de sectors determinats, orientats a públics objectius.

A València Activa et donem a conéixer una recopilació variada dels millors portals d'ocupació per a trobar treball.

LinkedIn

LinkedIn és una xarxa social professional que es basa a establir contactes entre perfils, compartir publicacions i rebre informació empresarial. Es tracta d'una xarxa que abasta persones i ocupacions de tot el món.

Per a utilitzar-la, cal crear-se un perfil similar a un currículum al qual cal dedicar-li molt de temps i atenció. A més, és fonamental perfeccionar-lo i actualitzar-lo constantment per a projectar informació correcta, completa i detallada.

Un dels punts forts de LinkedIn és la seua capacitat per al networking. Pots establir relacions amb perfils del teu sector i ampliar així les teues opcions laborals.

InfoJobs

InfoJobs és una borsa d'ocupació en línia que permet accedir a milers d'ofertes de treball. Entre les possibilitats que ofereix, es troben la publicació i la visualització d'ofertes d'ocupació i l'accés a informació de contacte d'empreses i professionals.

Aquest portal d'ocupació, que compta amb molt bon posicionament, resulta de gran utilitat per a ajudar persones joves en cerca de treball a aconseguir el seu primer lloc. El contingut de la pàgina pot filtrar-se en funció de paràmetres com el tipus de professió, de contracte o de projecte.

És recomanable ser constant i regular en les visites al portal i utilitzar paraules clau vinculades a l'àmbit professional d'interés per a optimitzar les cerques.

Indeed

Indeed és una pàgina web d'ocupació molt utilitzada, ben posicionada i valorada. Constitueix un portal que prioritza l'accés gratuït de les persones en cerca d'ocupació. Per tant, permet a candidats i candidates entrar de manera gratuïta per a buscar ofertes, publicar CV i indagar sobre les empreses.

Així doncs, és una alternativa ideal per a iniciar-se en la cerca d'ocupació i desenvolupar l'estratègia definida per a trobar un lloc que satisfaça les necessitats i els objectius establerts.

Infoempleo

Infoempleo és un altre dels portals de referència a Espanya. En ell, convergeixen candidats, candidates i empreses. A més, ofereix informes i publicacions sobre el mercat laboral i l'àmbit educatiu.

Empléate

Empléate és el portal d'ocupació del Ministeri de Treball i Economia Social. Es tracta d'un portal públic d'ocupació gratuït amb milers d'ofertes de treball tant a escala estatal com autonòmica, orientades a professionals per compte d'altri, persones autònomes i empreses.

En ell, col·laboren el Servei Públic d'Ocupació Estatal (SEPE) i els serveis d'ocupació de cada comunitat autònoma. A més, també participen altres portals d'ocupació de caràcter privat.

Entre les possibilitats que ofereix, connecta amb el portal de Garantia Juvenil, destinat a joves menors de 30 anys que ni treballen ni reben formació. Com tots els portals d'ocupació, també aporta informació sobre ocupabilitat, formació i altres recursos disponibles.

FlexJobs

FlexJobs és un portal que permet buscar ofertes laborals des de casa o des de qualsevol part del món. Es tracta d'una eina que destaca per la seua focalització en el treball flexible, en remot, freelance o teletreball. És una manera de treballar amb múltiples noms i molt instaurada ja en el dia a dia del mercat laboral.

Pot ser una eina molt útil i apta tant per a persones amb poca experiència com per als qui aspiren a alts càrrecs.

Aquesta pàgina per a buscar treball està en anglés, així que pots obrir-la amb Google Chrome i traduir-la amb la seua funció de traducció, disponible fent clic amb el botó dret. A més, requereix una subscripció mensual o anual.

Experteer

Experteer és una pàgina líder en ofertes d'ocupació d'alt nivell. Disposa de multitud d'ofertes de llocs altament qualificats i permet la interacció entre persones candidates i reclutadores. S'ha constituït com una font de confiança per a aquesta mena d'ocupacions i garanteix una comunicació confidencial entre empreses i perfils professionals.

El seu funcionament es basa en la cerca directa i la publicitat laboral i està integrat per un equip internacional.

Categorías