Programes d'orientació, formació i inserció laboral

Joves

En el marc del programa anem! s'ofereix un servei d'orientació, formació i inserció laboral a les persones joves beneficiàries. D'aquesta manera, volem fomentar que aquesta primera experiència laboral en l'Ajuntament de València, els permeta un accés adequat i digne al mercat de treball després de la finalització de la mateixa. 

 

Programa d'ocupació per a joves amb i sense qualificació: anem!

 

Diversitat Funcional

El nostre objectiu és fomentar la Inserció Laboral de persones amb discapacitat física, orgànica, mental, intel·lectual i sensorial, que es troben en cerca activa d'ocupació.
 

Més informació: Germans Maristas 19. Tel. 962087255

 

Dones Víctimes Violència de Gènere

A través d'aquest programa volem fomentar la Inserció Laboral de m.v.v.g, que es troben en cerca activa d'ocupació.
 

Més informació: Avinguda Plata, 28. Tel. 962087454

 

 

Programa Explora el teu Talent

La Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana (CEV), en el marc del VI Pacte per a l'ocupació de la ciutat de València, impulsa en col·laboració amb València Activa Florida Universitària, la “V edició de Explora el teu talent”, un projecte d'inclusió social destinat a capacitar a les dones desocupades o en millora d'ocupació, per a millorar la seua competitivitat laboral i capacitació professional.

 

Dirigit a:

25 dones desocupades o en millora d'ocupació, amb titulació superior o àmplia experiència professional que necessiten actualitzar els seus coneixements i habilitats. 
La selecció es realitzarà mitjançant entrevista personal realitzada on-line.

Objectius:

Creació d'ocupació
Millora de la competitivitat
Reforçar la seguretat i l'autoestima de les participants
Evitar l'exclusió social 
Impulsar perfils professionals socials i col·laboratius

 

Curs

El curs complet és de 100 hores teòriques per participant + sessions de coaching individuals repartides durant tot el programa.
La modalitat serà on-line. El programa s'estendrà al llarg de 10-11 setmanes concentrades entre octubre i desembre de 2020.

*Si desitges participar en ‘Explora el teu talent’, contacta fins al 23 de setembre de 2020 amb la nostra seu central de ‘Barris per l'Ocupació’, situada en Avda de la Plata nº. 28, telèfon 96 208 74 54.

 

 

LGTBI

La Fundació València Activa col·labora amb Lambda per a donar un nou impuls al programa d'ocupació i el desenvolupament econòmic. El treball es realitza a través de #ProyectoLAMBDAValenciactiva, un programa d'orientació laboral gestionat  sota el lema “Lluitar contra la LGTBIfobia passa també per la integració professional”.

  

Persones destinatàries:

Persones LGTBI amb interés a trobar una ocupació, millorar el que ja tenen o canviar la seua situació laboral actual, especialment per a persones en situació i/o risc de vulnerabilitat sociolaboral.

Serveis a persones en cerca d'ocupació:

Orientació Laboral. És un servei totalment gratuït i personalitzat amb metodologia proactiva  i participativa, ofereix:

Inscripció en l'Agència d'Ocupació de València Activa. Comptaràs amb tots els serveis de gestió d'ofertes i accés a formació que gestionem.

Assessorament inicial i accés a serveis especialitzats en emprenedoria.
 

Serveis a empreses LGTBIfriendly:

-Servei de gestió d'ofertes d'ocupació i preselecció de perfils

-Informació sobre ajudes i bonificacions

-Et facilitem la selecció del personal.

 

Més informació: igualdad@valenciactiva.es