Programes d'orientació, formació i inserció laboral

Joves

En el marc del programa anem! s'ofereix un servei d'orientació, formació i inserció laboral a les persones joves beneficiàries. D'aquesta manera, volem fomentar que aquesta primera experiència laboral en l'Ajuntament de València, els permeta un accés adequat i digne al mercat de treball després de la finalització de la mateixa. 

 

Programa d'ocupació per a joves amb i sense qualificació: anem!

 

Diversitat Funcional

El nostre objectiu és fomentar la Inserció Laboral de persones amb discapacitat física, orgànica, mental, intel·lectual i sensorial, que es troben en cerca activa d'ocupació.
 

Més informació: Germans Maristas 19. Tel. 962087255

 

Dones Víctimes Violència de Gènere

A través d'aquest programa volem fomentar la Inserció Laboral de m.v.v.g, que es troben en cerca activa d'ocupació.
 

Més informació: Avinguda Plata, 28. Tel. 962087454

 

 

Programa Explora el teu Talent

La Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana (CEV), en el marc del VII Pacte per a l'ocupació de la ciutat de València, impulsa en col·laboració amb València Activa i Florida Universitària, la “VII edició de Explora el teu talent”, un projecte d'inclusió social destinat a capacitar a les dones desocupades o en millora d'ocupació, per a millorar la seua competitivitat laboral i capacitació professional.

Dirigit a:

25 dones desocupades o en millora d'ocupació, amb titulació superior o àmplia experiència professional que necessiten actualitzar els seus coneixements i habilitats. 
La selecció es realitzarà mitjançant entrevista personal realitzada on-line.

Objectius:

Creació d'ocupació
Millora de la competitivitat
Reforçar la seguretat i l'autoestima de les participants
Evitar l'exclusió social 
Impulsar perfils professionals socials i col·laboratius​

 

Curs
El curs complet és de 100 hores teòriques per participant + sessions de coaching individuals repartides durant tot el programa.

La modalitat serà semipresencial, amb alguna sessió presencial i la resta en línia. El programa s'estendrà al llarg de 10-11 setmanes concentrades entre octubre i desembre de 2021.

*Si desitges participar en ‘Explora el teu talent’, contacta fins al 23 de setembre de 2021 amb la nostra seu central de 'Ocupació i formació’, situada en Avda de la Plata nº. 28, telèfon 96 208 74 54.

PROGRAMA

 

LGTBI

La Fundació València Activa col·labora amb Lambda per a donar un nou impuls al programa d'ocupació i el desenvolupament econòmic. El treball es realitza a través de #ProyectoLAMBDAValenciactiva, un programa d'orientació laboral gestionat  sota el lema “Lluitar contra la LGTBIfobia passa també per la integració professional”.

  

Persones destinatàries:

Persones LGTBI amb interés a trobar una ocupació, millorar el que ja tenen o canviar la seua situació laboral actual, especialment per a persones en situació i/o risc de vulnerabilitat sociolaboral.

Serveis a persones en cerca d'ocupació:

Orientació Laboral. És un servei totalment gratuït i personalitzat amb metodologia proactiva  i participativa, ofereix:

Inscripció en l'Agència d'Ocupació de València Activa. Comptaràs amb tots els serveis de gestió d'ofertes i accés a formació que gestionem.

Assessorament inicial i accés a serveis especialitzats en emprenedoria.
 

Serveis a empreses LGTBIfriendly:

-Servei de gestió d'ofertes d'ocupació i preselecció de perfils

-Informació sobre ajudes i bonificacions

-Et facilitem la selecció del personal.

 

Més informació: igualdad@valenciactiva.es