Categorías

Coneix Reactivem, el nostre servei de transmissió empresarial, des de la perspectiva de les persones emprenedores

Saps en què consisteix el nostre programa Reactivem? A continuació, t'expliquem el seu funcionament i la seua utilitat i mostrem com viu l'experiència una persona emprenedora que participa en el procés i que, actualment, és propietària d'un negoci que compleix totes les seues expectatives i al qual li ha atorgat una nova oportunitat.

Reactivem és un servei de transmissió empresarial de València Activa que intermedia entre persones cedents i emprenedores per a convertir el tancament d'una empresa o el final d'una activitat en una oportunitat per a una persona que vulga emprendre i donar-li continuïtat.

En el programa, fem valdre la transmissió com una via de manteniment i creixement de l'activitat econòmica. Per a això, establim mecanismes per a facilitar la cessió de negocis, evitant el tancament de l'activitat d'empreses econòmicament viables i la pèrdua de llocs de treball.

Com funciona Reactivem?

A través del programa Reactivem, el nostre equip tècnic t'acompanya en tot el procés de transmissió empresarial del teu negoci, oferint-te assessorament personalitzat tant si eres un/a empresari/ària que vol cedir el seu negoci com si eres una persona emprenedora interessada a donar continuïtat a una empresa ja existent.

Podem assessorar-te durant tot el procés: des de la primera reunió de presentació de les parts fins a la signatura del contracte de compravenda, passant per les fases de negociació i mediació per a arribar a un acord.

Aquest acompanyament el duem a terme amb la màxima professionalitat, posant a la teua disposició serveis d'assessorament, captació d'empreses cedents i persones emprenedores i accions formatives.

Els nostres serveis són completament gratuïts tant per a la persona cedent com per a la interessada a adquirir l'empresa o el negoci. Per a accedir, només has de registrar-te en la plataforma o sol·licitar cita prèvia amb el nostre personal tècnic.

La Libre: un cas d'èxit

 

Entre els casos de persones emprenedores que han recorregut a Reactivem per a trobar un negoci solvent ja existent i donar-li continuïtat, l'exemple de Pau Guillén, actual propietària de l'espai gastrocultural La Libre (c/Túria, 52), és una mostra d'un excel·lent resultat.

Pau té contacte amb València Activa des de 2019, quan va haver de tornar de Madrid a València per a cuidar de la seua mare malalta i no trobava la manera de moure's i situar-se en el món laboral als 46 anys. Va ser aleshores quan va acudir a València Activa a la recerca d'assessorament.

L'experiència va ser molt positiva i enriquidora per a ella, que qualifica València Activa com un "referent d'inserció laboral". Segons descriu, va rebre "molt bon assessorament" per part de la seua assessora laboral, que la va orientar en totes les àrees necessàries: en la part jurídica sobre com ser autònoma, com donar-se d'alta, bases de dades i la transmissió empresarial.

Pau Guillén afirma que va realitzar diferents cursos d'emprenedoria "llargs i molt bons, que no havia vist abans en altres ciutats" i que li van permetre estar activa. Destaca la qualitat de les docents, la formació i el nivell de les alumnes.

Després d'aquesta preparació, l'emprenedora va triar l'antic local de La Malaquita, del qual era clienta fidel, per a emprendre el seu projecte en descobrir que les anteriors propietàries volien traspassar-lo.

Ara, La Malaquita ha deixat pas a La Libre, l'espai gastrocultural regentat per Pau i la seua parella, Javi, on fomenten la "culturalimento" i acullen diverses disciplines artístiques.

Pau Guillén: "Res es perd, tot es transforma"

Pel que fa a l'essència de l'espai gastrocultural, la parella conserva la naturalesa de La Malaquita transformada a la seua manera. Tal com reconeix Pau Guillén, "la transició ha sigut fantàstica". Han mantingut tots els aspectes positius que tenia l'anterior projecte, però li han pegat una volta.

Les antigues propietàries portaven setze anys realitzant una molt bona gestió del local, molt conegut i amb bons records per part de la gent. A més, gràcies a la seua activitat en les xarxes socials durant tots els anys de trajectòria, La Libre compta amb la cartera de clients de La Malaquita.

"Res es perd, tot es transforma": així van anunciar en les xarxes socials l'inici de la nova vida del local, que es convertia en La Libre. En la nova proposta cultural i gastronòmica, aposten pel menjar de tota la vida, saludable i amb productes locals i de temporada

 

"Estem oberts al que ens demane el barri", afirma Pau. Amb aquesta premissa, la propietària de La Libre expressa que posa el seu local a la disposició de les diferents branques artístiques, com exposicions o presentacions de llibres.

De la mateixa manera, a València Activa ens posem a la teua disposició per a assessorar-te i acompanyar-te en el procés d'emprendre en un comerç ja existent o cedir el teu negoci per a donar-li una altra vida a través de Reactivem.

 

 

Categorías