Centre de Recursos Empresarials i d'Emprenedoria "Petxina"

El Centre de Recursos Empresarials i d'Emprenedoria "Petxina", situat al Passeig de la Petxina 15, obri les seues portes amb la finalitat de facilitar l'establiment, arrancada i consolidació de noves empreses que generen ocupació en la ciutat de València.

 

El centre disposa de 8 despatxos amb la capacitat per a albergar 13 empreses. L'Ajuntament cedix l'ús dels despatxos a favor de les persones adjudicatàries, que tindran un ús temporal per una duració de 12 mesos prorrogables per altres 12 mesos addicionals, quedant aquestes obligades a reembossar un cànon mensual.

 

 

FluzoProject

FluzoProject és un estudi creatiu especialitzat en el disseny i gestió de projectes gràfics, disseny web, imatge corporativa, i, disseny, creació i desenvolupament de productes. Des del seu equip multidisciplinar transformen les idees en fets i propossen innovadores formes d’aportar valor al client.

 

 

Evolución Legal Abogados

Despatx d'advocats especialista en el dret de les persones amb diversitat funcional i el seu entorn familiar. Consultoria i formació en Responsabilitat Social.