Lidereses

Lidereses: Programa d'impuls per a la promoció de dones a llocs directius

 

Lidereses és un projecte posat en marxa per l'Ajuntament de València, a través de València Activa, en col·laboració amb la Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana (CEV), per a impulsar i visibilitzar la carrera professional de les dones directives valencianes.
 

El programa consisteix en una ruta formativa totalment personalitzada en la qual s'abordaran aquells aspectes que les participants consideren clau en el seu desenvolupament professional. L'objectiu és impulsar i afermar la seua carrera professional en llocs de responsabilitat. Per a això es treballarà des de l'aprenentatge experiencial, l'autoconeixement i l'apoderament.

Enguany, se celebra la segona edició d'aquest programa i com a novetat, s'inclou un nivell avançat per a aquelles participants que hagen completat ja el nivell inicial. i s'incrementa el nombre d'hores en el nivell inicial respecte a l'edició anterior.
 

L'horari es determinarà entre la participant i la mentora. Les sessions es realitzaran de manera telemàtica, preferentment durant la jornada laboral.
 

Les participants comptaran també amb la possibilitat de participar en accions i iniciatives posades en marxa des de València Activa i la CEV relacionades amb el lideratge i l'apoderament femení, trobades de treball dinàmics i participatius per a potenciar el networking.

NIVELL INICIAL

Les participants seleccionaran com a màxim dues aèries de treball d'entre les quatre propostes, i rebran 6 hores i mitja de mentoring personalitzat sobre la temàtica/s triades. La distribució d'hores es personalitzarà en funció de la temàtica i les necessitats de la participants.

Temàtica de les sessions de mentoring del nivell inicial:

-Identificar i resoldre problemes.
-Gestió del canvi, entrenament en habilitats i competències.
-Marca personal i relacions de Networking.
-Eines per a l'anàlisi de tasques i resultats

Qui pot participar?

-Dones treballadores per compte d'altri, preferentment empadronades a la ciutat de València, en empreses valencianes o de la seua àrea funcional, que puguen acreditar experiència en direcció d'equips i/o projectes.

-Imprescindible que compten amb la recomanació de l'empresa en la qual actualment treballen per considerar-les potencials directives o persones clau dins de la seua estructura.

-Les participants seran seleccionades entre les candidates proposades tenint en compte l'ordre d'inscripció, sempre que complisquen amb els tots els requisits.

FORMULARI D'INSCRIPCIÓ PER Al NIVELL INICIAL 

PERÍODE D'ENVIAMENT DE SOL·LICITUDS: FINS Al 15 DE DESEMBRE

NIVELL AVANÇAT

Les participants seleccionaran un aèria de treball d'entre les tres propostes, i rebran 5 hores i 40 minuts de mentoring personalitzat sobre la temàtica triades. La distribució d'hores es personalitzarà en funció de la temàtica i les necessitats de la participants.

Temàtica de les sessions de mentoring del nivell avançat:

-Intel·ligència emocional

-Diversitat en la gestió d'equips

-Comunicació d'alt impacte

Qui pot participar?

-Les dones que hagen completat el nivell inicial

Envia el teu formulari i sol·licita més informació a lidereses@valenciactiva.es