Lidereses

Lidereses: Programa d'impuls per a la promoció de dones a llocs directius

 

Programa, en col·laboració amb la CEV, dirigit a dones directives i càrrecs intermedis que desitgen promocionar en les seues empreses. Programa inspiracional, d'autoconeixement, suport i apoderament per a dones professionals que ocupen o puguen ocupar llocs directius en les seues empreses. El programa consisteix en una ruta formativa pels aspectes clau en el seu desenvolupament professional i la seua formació per a l'alta direcció.

 

 

En què consisteix?

4 sessions de mentoring personal a càrrec de personal directiu especialitzat en:
- Identificar i resoldre problemes.
- Gestió del canvi, entrenament en habilitats i competències.
- Marca personal i relacions de Networking.
- Eines per a l'anàlisi de tasques i resultats.

Previsió per a les accions de mentoring, els divendres a la vesprada, distribuint a les participants entre els mesos de maig, juny i juliol (dates exactes pendents de confirmació).

El programa també contempla un Workshop per a les participants, l'objectiu és promoure una trobada de treball dinàmic i participatiu, per part de personal expert: Personal amb àmplia experiència en el món empresarial i/o amb marcat caràcter innovador
 

 

Qui pot participar?
Les participants seran seleccionades entre les candidates proposades tenint en compte l'ordre d'inscripció, el compliment dels requisits i el seu potencial de creixement i aplicació dels coneixements adquirits durant el programa.
Les participants en el programa han de ser dones treballadores d'empreses que preferentment estiguen situades a València i la seua àrea funcional, que puguen acreditar experiència en direcció d'equips o projectes, i que compten amb la recomanació de l'empresa en la qual actualment treballen per considerar-les potencials directives o persones clau dins de la seua estructura.

 

FORMULARI D' INSCRIPCIÓ

 

Envia el teu formulari i sol·licita més informació a cev-valencia@cev.es