#TreballemIguals: Plataforma pel treball de les dones

 

 

 

#TreballemIguals: Plataforma pel treball de les dones

 

#TreballemIguals és la Plataforma de València Activa que promou, a través de nous servicis i programes, el treball de les dones valencianes. Està dirigit a dones desocupades, en millora d'ocupació, treballadores que volen promocionar i a aquelles que volen emprendre.

 

 

COM ACCEDIR A #TREBALLEMIGUALS?

- Inscriu-te en la nostra Agència d'Ocupació València Activa, acudix al teu centre de Barris per l’Ocupació més pròxim o escriu-nos a igualtat@valenciactiva.es

REQUISITS

- Ser dona i estar empadronada a la ciutat de València
- Estar inscrita en València Activa
- Estar inscrita com a demandant d'ocupació o millora d'ocupació en LABORA

 

OCUPACIÓ

- Programa d'Ocupació per a Dones Víctimes de Violència de Gènere: habilitats laborals i apoderament femení per a millorar les possibilitats d'incorporació al mercat laboral, des d'un enfocament proactiu i participatiu. 
- Coaching, apoderament personal i gestió d'equips: autoconeixement i posada en valor tot el teu potencial, a través de tallers grupals i processos individuals.

- Habilitats directives i de gestió d'equips: ferramentes  per a afavorir l'accés de les dones a ocupacions de direcció o càrrecs intermedis.
- Programa d'impuls per a la promoció de dones a llocs directius, en col·laboració amb la CEV: dirigit a dones directives i càrrecs intermedis que desitgen promocionar en les seues empreses. Programa inspiracional, d'autoconeixement, suport i apoderament per a dones professionals que ocupen o puguen ocupar llocs directius en les seues empreses. El programa consisteix en una ruta formativa pels aspectes clau en el seu desenvolupament professional i la seua formació per a l'alta direcció.
- Unitat d'Igualtat València Activa:

> Informació i assessorament en matèria d'Igualtat Laboral
> Realització de plans d'igualtat en empreses
> Tallers de sensibilització a empreses, persones treballadores o desocupades
> Detecció de discriminació laboral en l'ocupació, processos de selecció i ofertes de treball

 

FORMACIÓ

- Certificats de professionalitat i formació a mida: proporciona les habilitats i els coneixements necessaris per al desenvolupament d'una professió, millorant les possibilitats d'accedir a una ocupació.

- Idiomes. Coneixements específics en idiomes que faciliten el desenvolupament professional, l'accés i la millora de l'ocupabilitat: xinés bàsic, anglés i anglés comercial, valencià, alemany. 

- Informàtica: coneixement específic de recursos ofimàtics, així com de xarxes socials en la busca d'ocupació i marca personal:

>Presentacions eficaces: Power point, Prezi, Knovio, Pow toon, Emaze i altres ferramentes en línia

>Ferramentes de gestió empresarial: Contaplus i Nominaplus
>Curs bàsic de webs, blogs i xarxes socials per a fomentar i gestionar la teua marca personal

 

- Women Tech: dirigit a formar programadores i perfils tècnics. Capacitació per a realitzar una web amb Moodle, Wordpress o Bootstrap. Principis de MVC, Framework CSS.

 

EMPRENEDORIA

 

- Factory Start Up Women Edition: formació en habilitats digitals, ferramentes, metodologies i altres habilitats necessàries per a la creació d'una iniciativa empresarial innovadora.

- Mentorització: programa de mentorització personalitzada per professionals amb experiència en les àrees d'inversió, màrqueting, tecnologia, processos, internacionalització, jurídic, fiscal, recursos humans, negoci i comercial, que actuaran de mentors en l'assessorament puntual de temes relacionats amb la seua activitat.

- Programa de Suport Empresarial a les Dones, en col·laboració amb la Cambra de Comerç: creació d’un Punt d'Atenció i Assessorament per a l'Emprenedoria Femenina amb l'objectiu de sensibilitzar les dones i el seu entorn cap a l'autoocupació i actuar com a instrument eficaç per a la creació d'empreses liderades per dones.