Llançadora d'Ocupació

Estàs en atur i cerques treball?

 

La Llançadora d'Ocupació és la teua oportunitat!

Si estàs aturat o aturada i estàs buscant treball, t'animem a participar en la pròxima LLANÇADORA D'OCUPACIÓ DE VALÈNCIA, impulsada per la Fundació Santa Maria la Real, Fundació Telefònica, Servei Valencià d'Ocupació i Formació (Servef) i l'Ajuntament de la ciutat, amb el cofinançament del Fons Social Europeu.

 

Persones destinatàries

La nova llançadora estarà destinada majoritàriament a persones joves menors de 35 anys, degudament inscrites com a demandants d'ocupació. Si les 20 places no es cobreixen amb perfils d'aquestes edats, es reserva la possibilitat que cinc puguen destinar-se a persones de major edat, fins als 59 anys.

Podran apuntar-se persones de qualsevol nivell formatiu (ESO, Formació Professional, Batxillerat, així com diplomatures o llicenciatures universitàries) i procedents de qualsevol sector laboral, tinguen o no experiència prèvia.

 

En què consisteix aquest programa?

Aquest programa està dissenyat per a ajudar a 20 persones en situació de desocupació a entrenar una nova cerca de treball en equip i comptar amb noves possibilitats d'inserció laboral. Per a açò, comptaràs amb l'ajuda i orientació de personal tècnic expert que et facilitarà noves eines de cerca i guiarà per a reforçar les teues competències i millorar la teua ocupabilitat.

 

Quines activitats faràs en la Llançadora?

  • Aprendràs a actualitzar el teu currículum i entrenaràs processos de selecció reals, amb entrevistes personals.
  • Practicaràs dinàmiques de comunicació, marca personal i cerca d'ocupació 2.0.
  • Participaràs en tallers d'autoconeixement i intel·ligència emocional.
  • Elaboraràs mapes d’ocupabilitat i realitzaràs visites a empreses.

 

Totalment gratuït i voluntari

 

Dates?

Previst el seu començament al març de 2018, amb una durada de cinc mesos.

 

Termini d'inscripció

Fins al 21 de febrer de 2018.

 

Com m'inscric?

Mitjançant  la web de Llançadores: FORMULARI D'INSCRIPCIÓ o presencialment, sol·licitant i presentant el Formulari en el Centre Municipal d’Ocupació i Formació Emili Baró, situat en carrer Emilio Baró nº 89, telèfon 962 083 632, en horari de 9 a 14 hores.

 

ACTA SELECCIÓ PARTICIPANTS