Lanzadera de Empleo

'Lanzadera Conecta Empleo' és un programa gratuït d'orientació laboral per a ajudar i guiar a persones en situació de desocupació a reactivar la seua cerca de treball amb noves tècniques i eines, reforçant les competències transversals i digitals.

Els seus participants assistiran a sessions virtuals i presencials, comptaran amb el suport i l'assessorament de tècnics especialitzats per a aprendre a realitzar un itinerari integral de cerca d'ocupació, actualització de currículum, simulació d'entrevistes de treball i contacte amb empreses.

La iniciativa està impulsada per Fundació Santa María la Real i Fundació Telefònica, amb el cofinançament del Fons Social Europeu, a través del programa operatiu POISES, i la col·laboració de l'Ajuntament de València.

La II Lanzadera Conecta Empleo de València començarà a funcionar a principis de març i estarà operativa fins al mes d'agost, oferint de manera gratuïta orientació laboral, acompanyament i assessorament per a persones en atur o desocupació.

 

 

Termini de sol·licitud

Les persones interessades a participar en aquest programa disposen fins al 19 de febrer per a formalitzar la seua inscripció en la web www.lanzaderasconectaempleo.es

En cas de voler entregar la sol·licitud de manera presencial, serà necessari sol·licitar cita prèvia en el telèfon 962081760, en horari de 9 a 14 hores (Servei de Formació i Ocupació, situat al carrer Amadeu de Savoia, 11, nau oest, pis 1°).

Formulari d'inscripció

 

Perfil de les persones destinatàries

Poden participar homes i dones en situació de desocupació, amb edats compreses entre els 18 i els 60 anys. Poden tindre qualsevol nivell d'estudis (ESO, Formació Professional, Batxillerat, Universitat, Màster, etc.) i procedir de qualsevol sector professional, amb o sense experiència prèvia.

Format mixt: en línia + presencial

Les persones participants es reuniran diversos dies a la setmana de manera virtual (a través de diferents aplicacions informàtiques) i de manera presencial, en instal·lacions cedides gratuïtament per l'Ajuntament, on es comptarà amb totes les mesures d'higiene, seguretat i distància social requerides. No obstant això, el programa podrà passar a un format totalment en línia quan es requerisca per causes derivades del coronavirus.

Activitats

Les persones participants comptaran amb l'orientació de tècnics especialitzats, que els guiaran per a millorar la seua ocupabilitat i perseguir la seua inserció. D'aquesta manera, realitzaran dinàmiques d'intel·ligència emocional per a aprendre a desenvolupar un pla de prospecció laboral; actualització de currículums i simulacions d'entrevistes de treball; mapes d'ocupabilitat i contactes amb empreses.