Lanzadera de Empleo

'Lanzadera Conecta Empleo' és un programa gratuït d'orientació laboral per a ajudar i guiar a persones en situació de desocupació a reactivar la seua cerca de treball amb noves tècniques i eines, reforçant les competències transversals i digitals.

Els seus participants assistiran a sessions virtuals i presencials, comptaran amb el suport i l'assessorament de tècnics especialitzats per a aprendre a realitzar un itinerari integral de cerca d'ocupació, actualització de currículum, simulació d'entrevistes de treball i contacte amb empreses.

La iniciativa està impulsada per Fundació Santa María la Real i Fundació Telefònica, amb el cofinançament del Fons Social Europeu, a través del programa operatiu POISES, i la col·laboració de l'Ajuntament de València.

La 'Lanzadera Conecta Empleo' de València començarà a la fi d'octubre i estarà operativa fins a finals de març de 2022, oferint de manera gratuïta orientació laboral i assessorament per a persones en atur o desocupació.

 

Termini de sol·licitud

Les persones interessades a participar en la pròxima 'Lanzadera Conecta Empleo' disposen fins al 8 d'octubre per a realitzar la seua inscripció en la web www.lanzaderasconectaempleo.es

Si no és possible, poden fer-ho de manera presencial, sol·licitant cita prèvia en els telèfons 96 208 17 25 i 96 208 16 80.

Enllaç a la inscripció en línia: https://www.lanzaderasconectaempleo.es/formulario-de-inscripcion-lanzaderas-conecta-empleo-gps-empleo

Formulari d'inscripció

 

Perfil de les persones destinatàries

Poden participar homes i dones en situació de desocupació, amb edats compreses entre els 18 i els 60 anys. Poden tindre qualsevol nivell d'estudis (ESO, Formació Professional, Batxillerat, Universitat, Màster, etc.) i procedir de qualsevol sector professional, amb o sense experiència prèvia.

Format mixt: en línia + presencial

Les persones participants es reuniran diversos dies a la setmana de manera virtual (a través de diferents aplicacions informàtiques) i de manera presencial, en instal·lacions cedides gratuïtament per l'Ajuntament, on es comptarà amb totes les mesures d'higiene, seguretat i distància social requerides. No obstant això, el programa podrà passar a un format totalment en línia si així es requereix per la situació de la pandèmia.

Activitats

 

Les persones participants comptaran amb l'assessorament d'especialistes en orientació laboral, eines digitals i contactes amb empreses, que els guiaran per a millorar la seua ocupabilitat i perseguir la seua inserció. D'aquesta manera, realitzaran dinàmiques d'intel·ligència emocional per a aprendre a desenvolupar un pla de prospecció laboral i focalitzar el seu objectiu professional; actualització de currículums i simulacions d'entrevistes de treball; mapes d'ocupabilitat i contactes amb empreses.