Llançadora d'Ocupació

Lanzadera 2019

 

 

 

Estàs en atur i cerques treball?

La Llançadora d'Ocupació és la teua oportunitat!

Si estàs en desocupació i estàs buscant treball, t'animem a participar en la pròxima LLANÇADORA D'OCUPACIÓ DE VALÈNCIA, impulsada per la Fundació Santa Maria la Real, Fundació Telefónica I l'Ajuntament de la ciutat, amb el cofinançament del Fons Social Europeu.

 

Persones destinatàries

La nova llançadora estarà destinada majoritàriament a hòmens i dones en situació de desocupació amb edats compreses entre els 18 i els 60 anys. Podran participar persones amb qualsevol nivell formatiu (sense estudis, Graduat Escolar, AIXÒ, Formació Professional, Batxillerat, o estudis universitaris) i procedents de qualsevol sector laboral, tinguen o no experiència prèvia.

 

En què consisteix aquest programa?

La iniciativa és gratuïta i servirà per a ajudar a 20 persones desocupades a activar i optimitzar la seua busca de treball amb noves tècniques i ferramentes, comptant amb l'acompanyament i orientació d'un tècnic especialitzat.

 

Quines activitats faràs en la Llançadora?

Les 20 persones que resulten seleccionades, es reuniran uns quants dies a la setmana en locals cedits gratuïtament per l'Ajuntament. Amb la guia i orientació d'un tècnic especialitzat de la Fundació Santa Maria la Real duran a terme diverses activitats per a optimitzar la seua busca de treball: tallers d'autoconeixement i intel·ligència emocional per a aprendre a fer un pla de busca de treball i enfocar el seu objectiu; actualització i modernització de currículums; simulacions d'entrevistes de treball i processos de selecció grupal. A més, aprendran noves tècniques de comunicació, màrqueting i marca personal; elaboraran un mapa d'ocupabilitat, realitzaran visites a empreses i organitzaran trobades amb reclutadors i experts per a aconseguir la seua inserció laboral.

 

Totalment gratuït i voluntari

 

Dates?

Previst el seu començament al març de 2019, amb una durada de cinc mesos.

 

Termini d'inscripció

Fins al 6 de març de 2019.

 

Com m'inscric?

Les persones interessades a participar en el programa, de caràcter gratuït i voluntari, disposen fins al 6 de març de 2019 per a inscriure's a través de la web de Lanzadera o en format presencial, sol·licitant, omplint i entregant el corresponent formulari d'inscripció en el Centre Municipal d'Ocupació i Formació Emili Baró (Carrer Emilio Baró, 89) , en horari de 9 a 14 hores. També podran sol·licitar informació addicional en el telèfon 96 208 3632.