Llançadora d'Ocupació

 

LLANÇADORA CONNECTA OCUPACIÓ, és un programa impulsat per la Fundació Santa María La Real, Fundació Telefònica i l'Ajuntament de València, amb el cofinançament del Fons Social Europeu. Proposa una orientació laboral actualitzada, inclusiva i individualitzada tenint en compte les necessitats de tots. La iniciativa ofereix dues grans activitats “Alfabetització Digital” i “Llançadora Connecta Ocupació”.

“Alfabetització Digital” és un programa d'un mes per a millorar les competències digitals bàsiques per a la cerca d'ocupació. Es posarà en marxa al març i s'impartirà en el Centre Municipal d’Ocupació i Formació Emilio Baró, en horari de demà. Comptarà amb 10 places, destinades a persones en situació de desocupació amb edats compreses entre els 18 i els 60 anys que vulguen iniciar-se o introduir-se en el món digital.

Les persones interessades a participar en aquesta activitat poden inscriure's des del dia 12 de febrer i fins al 3 de març en la pàgina web www.lanzaderasconectaempleo.es i en el Centre Municipal d’Ocupació i Formació Emilio Baró (Carrer Emilio Baró, 89), en horari de 9 a 14 hores.

“Llançadora Connecta Ocupació” és un programa de quatre mesos per a aprendre a buscar ocupació en equip, reforçant les competències transversals i digitals. Tindrà 20 places per a persones en situació de desocupació, amb edats compreses entre els 18 i els 60 anys.

Les persones interessades a participar en aquesta activitat poden inscriure's des del 3 de març i fins al 27 d'abril per a realitzar la seua inscripció en la pàgina web www.lanzaderasconectaempleo.es i en el Centre Municipal d’Ocupació i Formació Emilio Baró (Carrer Emilio Baró, 89), en horari de 9 a 14 hores.

 

 

Amb el desig que les persones en desocupació continuen amb la cerca d'ocupació en aquests moments de crisis conseqüència del covid 19, es posa en marxa el programa “Satèl·lits digitals”. La iniciativa comptarà amb nou tallers formatius online sobre ocupabilitat totalment gratuïts, dividits en tres blocs: “Digitalitza't per a l'ocupació”, “Esprem el teu telèfon intel·ligent per a trobar ocupació” i “Objectiva Ocupació”.

Les sessions es duran a terme a través de videoconferència per Meet de Google els dimarts, dimecres i dijous de 9 a 10.30.Pots consultar tota la informació la informació en la pàgina web de “Llançadores Connecta Ocupació” i en les Xarxes Socials(LinkedinFacebookTwitter e Instagram).