Categorías

Yes, you can! Aprén idiomes i millora la teua ocupabilitat

Si vols millorar les teues opcions en el procés de cerca d'ocupació, un dels aspectes que major valor poden aportar al teu currículum és dominar una altra llengua a part de la materna, ja que permet diferenciar-se i professionalitzar-se, ampliant més d'un 40% les possibilitats de trobar ocupació.
En conéixer diversos idiomes, les teues opcions augmenten, tant per a tindre èxit en una entrevista com per a accedir fins i tot a ofertes en departaments internacionals o a l'estranger.
En alguns sectors, com l'hostaleria i el turisme, en els quals existeix una relació directa amb els clients i atenció al públic, és especialment important el coneixement d'idiomes. Així mateix, hui dia el domini d'anglés, com a mínim, és essencial en la majoria de perfils intermedis i alts.
A més, aprendre idiomes et permet augmentar les teues competències i aspirar a promocionar en el teu lloc de treball, ja que la teua empresa depositarà en tu la seua confiança per a serveis de traducció, relacions internacionals i llocs de major rellevància.

Cursos d'idiomes

Atés que, en moltes ocasions, l'aprenentatge d'idiomes i la realització d'exàmens oficials tenen un cost molt elevat i poc accessible per a estudiants, a València Activa oferim cursos de diversos idiomes i diferents nivells amb els quals pots formar-te i ampliar les teues opcions d'aconseguir ocupació.
Així mateix, oferim les Ajudes València Activa Formació Idiomes 2023, mitjançant les quals subvencionem les taxes d'una gran varietat de proves de certificació de diversos nivells.

 

Ajudes Formació Idiomes

La finalitat d'aquestes ajudes és subvencionar les taxes relacionades amb les proves de certificació dels nivells de competència lingüística: A2, B1, B2, C1 i C2 en els idiomes anglés, francés, italià, alemany, portugués, xinés i valencià, incloent a més en l'idioma valencià els nivells de Llenguatge administratiu, Correcció de textos i Llenguatge en els mitjans de comunicació.
El termini de presentació de sol·licituds està obert fins al 31 de juliol de 2023 i els principals requisits de les persones sol·licitants són ser major de 16 anys en el moment de presentació de la sol·licitud; estar empadronat o empadronada en el municipi de València en data anterior al 28/4/23 i haver realitzat i aprovat les proves de certificació dels esmentats idiomes en el període comprés entre l'1 de setembre de 2022 i el 31 de juliol de 2023, tots dos inclusivament.
Si vols conéixer la resta de requisits consulta les bases de la convocatòria i presenta la teua sol·licitud a través de la Seu Electrònica de l'Ajuntament de València fins al 31 de juliol.

 

 

 

 

Categorías