Categorías

Coneix aquests cursos gratuïts i augmenta les teues oportunitats laborals

En un món laboral en constant canvi resulta imprescindible comptar amb una preparació i especialització adequada que ajude a adquirir noves competències per a destacar en el mercat laboral.

Disposar de cursos i iniciatives formatives afavoreix l'ocupabilitat i mostra una predisposició positiva i activa cap als ocupadors.

És per això que la Regidoria de Formació i Ocupació, a través de València Activa, ha posat en marxa un programa formatiu de cursos gratuïts que pretenen millorar el nivell de competències de les i els participants amb l'objectiu a les persones en situació de desocupació per a millorar el seu itinerari laboral i agilitzar la seua contractació.

D'aquesta manera, s'ofereix una àmplia oferta amb més de 170 cursos gratuïts que comprenen un gran àmbit d'àrees formatives relacionades amb diferents temàtiques com competències professionals tècniques, digitals, lingüístiques i de formació per a majors de 55 anys i de formació per a joves menors de 30 anys.

Aquest programa pretén beneficiar a 3.630 persones perquè puguen gaudir de formació contínua i augmentar les seues possibilitats laborals gràcies a l'aprenentatge i el perfeccionament.

 

Com accedir als cursos?

Per a poder accedir als cursos només existeixen 2 requisits: estar empadronat/a al terme municipal de València i una prova d'aptituds per als cursos lingüístics superiors al nivell A1. A més, també serà obligatori complir amb el requisit d'edat per a les formacions específiques a menors de 30 anys i majors de 55 anys.

Les places són limitades i la matriculació estarà oberta fins tres dies abans del començament del curs. Podràs realitzar-la de manera telemàtica entrant a la pàgina del curs corresponent que us deixem ací enllaçada:

 

Els cursos tindran una duració de 60 a 90 hores i es realitzaran de manera en línia a través de la plataforma. Pel que estaran disponibles per als usuaris les 24 hores del dia.

A més, les formacions permeten la matriculació de tants cursos com l'alumnat vulga, mentre reunisca els requisits necessaris per a això.

Les formacions s'han posat en marxa aquest mateix mes de juliol i s'impartiran en diferents edicions dels cursos que es repetiran al llarg de 24 mesos. D'aquesta manera els interessats podran seleccionar la data que més els convinga a mesura que s'active el termini d'inscripció.

 

Oferta de cursos

Actualment, s'ofereixen els cursos de Carretó Elevador, Ús i Maneig de Dispositius Mòbils per a majors de 55 anys i cursos d'Anglés per als nivells A1, A2, B1, B2, C1 i C2.

Així, com s'apuntava abans, per a poder accedir als cursos d'idiomes serà necessari passar primer una prova de nivell que acredite que l'alumne reuneix els coneixements necessaris per a afrontar el curs amb normalitat.

A més, després de finalitzar tots els cursos els estudiants rebran un diploma certificant la superació del curs i reconeixent les seues aptituds.

Categorías