Explora el teu talent

Programa Explora el teu Talent

La Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana (*CEV), en el marc del VII Pacte per a l'ús de la ciutat de València, impulsa en col·laboració amb València Activa i Florida *Universitària, la “VIII edició de *Explora el teu talent”, un projecte d'inclusió social destinat a capacitar a les dones desocupades o en millora d'ocupació, per a millorar la seua competitivitat laboral i capacitació professional.

 

Dirigit a:

25 dones desocupades o en millora d'ocupació, amb titulació mitjana/superior o àmplia experiència professional que necessiten actualitzar els seus coneixements i habilitats.

La sol·licitud es realitzarà a través de l'Agència d'Ocupació de València Activa. El període de sol·licitud d'inscripció finalitzarà el 20 de setembre. La selecció es realitzarà mitjançant entrevista personal realitzada en línia. L'accés a entrevista serà per ordre d'inscripció.

 

Objectius:

Creació d'ocupació
Millora de la competitivitat
Reforçar la seguretat i l'autoestima de les participants
Evitar l'exclusió social
Impulsar perfils professionals socials i col·laboratius

 

Curs

El curs complet és de 100 hores teòriques per participant + 2 sessions de *coaching individuals repartides durant tot el programa.

El curs serà presencial els dilluns i dimecres de 9 a 14 hores, amb el suport d'una plataforma de formació, i s'estendrà al llarg d'octubre i desembre de 2023.

Si desitges participar en 'Explora el teu Talent', inscriu-te a través de la nostra Agència d'Ocupació.

 

INSCRIU-TE ACÍ!