Selecció de personal del projecte EFESO

(01/10/2025)

LLISTAT DE CANDIDATURES ADMESES I NO ADMESES DOCÈNCIA-TUTORIA OP. BÀSIQUES DE CUINA

S'ha publicat en el Tauler d'edictes municipal el Llistat de candidatures admeses i no admeses amb indicació del motiu d'exclusió.

Enllaç al Llistat de candidatures admeses i no admeses

S'obri un termini de 3 dies hàbils per a l'esmena d'errors i presentació de la documentació acreditativa dels requisits.

La documentació acreditativa dels mèrits no és objecte de requeriment ni serà tinguda en compte

Termini de presentació de documentació: de l'1 al 3 d'octubre de 2025.

 

(15/09/2025)

PROCÉS DE SELECCIÓ DE PERSONAL PER A DOCÈNCIA TUTORIA DEL CP (HOTR0108) OPERACIONS BÀSIQUES DE CUINA

En data /05/2025 es va aprobar per JGL la convocatòria per al procés selectiu d'1 lloc de:

Docència i tutoria del certificat professional (HOTR0108) Operacions bàsiques de cuina

Jornada: completa de 37,5 hores setmanals.

Inici del contracte: previsiblement gener de 2026

Fi del contracte: 30/11/2026

Horari: de 13:30 a 21h

 

El procés selectiu es regix per:

Bases generals per a la selecció de personal per a programes d’ocupació i formació, aprovades per la Junta de Govern Local de data 15 de juliol de 2022.

Convocatòria del procés selectiu de Docència i tutoria del certificat professional (HOTR0108) Operacions bàsiques de cuina per al projecte EFESO València: Itineraris formatius, aprovada en data 12 de setembre de 2025.

 

Documentació a presentar:

  • - Sol·licitud de participació en el model normalitzat
  • - Curriculum vitae
  • - Documentació acreditativa dels requisits
    • - Titulació acadèmica requerida per al lloc
    • - Vida laboral actualitzada i contractes laborals o certificats d'empresa que acrediten l'experiència requerida
    • - Acreditació de Competència docent
  • - Documentació acreditativa dels mèrits segons s'arreplega en el punt cinqué de les bases generals.
    • - En concret, per a la baremació de l'experiència laboral, es requerix la vida laboral actualitzada i els contractes de treball i certificats d'empresa que permeten conéixer les funcions desenvolupades.
    • - En cas de treballadors o treballadores per compte propi o en règim autònom s'ha d'aportar la vida laboral, l'alta en el règim especial de treballadors per compte propi corresponent i l'alta o declaració de l'inici d'activitat (certificat de situació censal), que acredite l'alta en el grup o epígraf/secció de l'IAE, que ha d'estar relacionat amb les funcions del lloc.

Es valoren únicament els mèrits que estiguen directament relacionats amb el lloc de treball al qual s'opta i acreditats de manera clara i inequívoca.

 

El termini de presentació de sol·licituds és de 5 dies hàbils a partir de l'endemà de la publicació en el Tauler d'edictes, del 16 al 22 de setembre de 2025.

https://sede.valencia.es/sede/registro/procedimiento/AE.EM.215

 

 

FINALITZAT

PROCÉS DE SELECCIÓ DE PERSONAL (24/02/2025)

Per a la execució del projecte es proposa la contractació de personal per als següents llocs:

  • - Coordinació del projecte
  • - Orientació laboral dels certificats SSCE0110 i SSCS0208
  •  -Orientació laboral dels certificats SSCS0108 i SSCE0110
  • - Orientació laboral dels certificats HOTR0308, HOTR0208 i HOTR0108
  • - Prospecció laboral
  • - Personal de suport i control de qualitat de la docència dels certificats SSCE0110 i SSCS0208
  • - Personal de suport i control de qualitat de la docència dels certificats SSCS0108 i SSCE0110
  • - Personal de suport i control de qualitat de la docència dels certificats HOTR0308, HOTR0208 i HOTR0108
  • - Docència i tutoria del certificat professional (SSCE0110) Habilitació per a la docència en graus A, B i C del Sistema de formació professional
  • - Docència i tutoria del certificat professional (SSCS0208) Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials
  • - Docència i tutoria del certificat professional (SSCS0108) Atenció sociosanitària en el domicili
  • - Docència i tutoria del certificat professional (HOTR0308) Operacions bàsiques de càtering
  • - Docència i tutoria del certificat professional (HOTR0208) Operacions bàsiques de restaurant bar