Categorías

Coworkings: els millors espais per a emprendre a València

Si ets una persona emprenedora segur que ja saps tot el que costa començar des de zero. Són pocs els ingressos que en un primer moment entren i molta la despesa a la qual hauràs d’enfrontar-te. Si no vols treballar des de casa però tampoc pots permetre’t llogar una oficina completa per a tu, els espais de coworking són la teua opció.

 

1. Centre de recursos empresarials i d'emprenedoria ‘Petxina’
El Centre de Recursos Empresarials i d'Emprenedoria ‘Petxina’ està situat en el Passeig de la Petxina 15. És un espai municipal gratuït que disposa de 8 despatxos amb capacitat per a albergar a 13 empreses. L'Ajuntament cedeix l'ús dels despatxos a favor de les persones adjudicatàries, que tindran un ús temporal per una durada de 12 mesos prorrogables per altres 12 mesos addicionals, quedant aquestes obligades a reembossar un cànon mensual.

2. Espai Co-Crea-Te

L'espai Co-Crea-Te, posat en marxa per València Activa i la Universitat Politècnica de València, posa a la disposició de les persones emprenedores amb projectes d'innovació social, 400 m2 en el barri de Benicalap de forma gratuïta. El projecte ofreiex mentorització i compta amb oficines, sales de tallers i zones de descans. Si vols ser una de les persones beneficiàries, plena el formulari d'inscripció que apareix en la web: http://www.fcvpe.es/cosie.html.

 

 

3. Way Co

Es tracta d’un espai de coworking ubicat en un edifici històric, tenen un servei de consultoria perquè pugues estar assessorat en diferents àrees del teu negoci, des de assessorament legal a assessorament en marketing o servei de coaching empresarial. Aquest espai compta amb sales de reunions i de juntes, biblioteca o una cafeteria.

 

4. A2 Coworking Valencia

Si ets dels que treballa hores intempestives en el teu lloc. A2 Coworking València està en el barri de la Olivereta i es troba obert 24 hores al dia, 7 dies a la setmana. A més també compta amb aparca bicicletes, caixonera i estanteria pròpia.

Tindràs una sala de reunions, connexió a internet i servei de neteja per a que tot està perfecte en tot moment. També conta amb una sala polivalent de 170 m2 que et permetrà fer reportatges de vídeo i foto.

 

5. Cowork Russafa

Este espai està en l’eixample de València, en concret en el barri de Russafa. Un dels avantatges que ofereix aquest espai és l’opció de decantar-te per estàncies individuals i compartides. A més conta amb una decoració de tall industrial que ho fa més atractiu. Es tracta d’un emplaçament que disposa de fibra òptica, cuina comedor, sala de reunions i més. 

 

6. La Càpsula

Este espai de coworking està en el barri del Carme. Es tracta d’un lloc que destaca per ser còmode, acollidor i que també destaca per posar tarifes econòmiques i flexibles, d’esta manera pots pagar per dies, setmanes, o al mes. Una opció ideal que també et permet conèixer a altres professionals.

 

7. La Bamba Coworking

Es tracta d’un espai que es fa com a projecte personal i que s’ha convertit en l’actualitat en un lloc flexible, lluminós i còmode que s’ubica en ple centre de València. La gran diferència d’este espai de coworking és que ací totes les empreses que treballen, interactuen i compartixen els seus projectes, pel que es creen una sèrie de sinergies súper interessants. D’aquesta manera, les empreses que estan en aquest coworking participen en la creació de packs de serveis pensats per altres firmes, oferint cadascuna les seues competències que poden ser molt variades.

 

8. Mosaic Coworking

Este espai de coworking es troba també en el centre de València. Compta amb despatxos privats, però també amb espais compartits, sales de formació i reunions, zona d’oci i cuina, així que qualsevol cosa que pugues necessitar en el teu espai de treball saps que estaria coberta amb aquest centre de coworking.

Per les seues característiques, es tracta d’emplaçament ideal per a fer networking, organitzar actes, etc. També podràs trobar este espai durant un dia sense compromís i de forma totalment gratuïta.

 

Si vols conéixer aquestos i altres consells o espais que pots trobar en València, segueix el nostre blog.

 

Categorías