Coworking València Activa Impulsa

València Activa té com un dels seus principals comesos dissenyar estratègies i actuacions dirigides a fomentar l'emprenedoria i desenvolupar activitats que promoguen la creació i creixement d'empreses i PIMES de la ciutat de València.

València Activa impulsa nous espais per a emprendre a través de "VALÈNCIA ACTIVA IMPULSA". Aquest programa promou l'emprenedoria mitjançant la impartició de cursos, tallers i activitats orientades a facilitar el desenvolupament de projectes.

València Activa Impulsa posa a disposició un servei integral de suport a les noves empreses i a aquelles persones que desitgen emprendre, impulsant una xarxa de persones creadores, emprenedores i compromeses amb el desenvolupament econòmic i social de València, afavorint la creació d'ocupació des de l'emprenedoria i l'economia social en els barris de València.

Des d'aquests espais, es pretén fomentar l'intercanvi d'idees, serveis i coneixement, posant especial èmfasi en la mentorització especialitzada i l'acompanyament a l'emprenedor, que li permeta no solament crear un negoci d'una forma més sòlida i ràpida, sinó també guiar-li durant les primeres fases de consolidació fins a la culminació del seu projecte d'emprenedoria.

Aquest cotreball, situat en *Quatre Carreres -a 15 minuts de centre-, està ben connectat amb mitjans de transport públics i compta amb àmplia zona d'aparcament.

Des d'aquest espai de cotreball es pretén fomentar l'intercanvi d'idees, serveis i coneixement, posant especial èmfasi en la mentorització especialitzada i l'acompanyament a l'emprenedor, que li permeta no solament crear un negoci d'una forma més sòlida i ràpida sinó també guiar-li durant les primeres fases de consolidació fins a la culminació del seu projecte laboral i d'emprenedoria.

Tens un projecte d'emprenedoria de menys d'un any i busques mentorització o un espai per a poder desenvolupar-lo?

 

FORMULARI D'INSCRIPCIÓ

BASES DE LA CONVOCATÒRIA 

 

Per a poder acudir al centre de forma presencial, serà necessari sol·licitar cita prèvia:

 

Adreça Quatre Carreres: Calle Hermanos Maristas, 19

Teléfono: 962084077