Categorías

Cinc revistes i publicacions per a persones emprenedores

Des de València Activa sempre estem pendents d’oferir els millors consells en un món tan complicat com el laboral. Des de consells per a tenir un currículum ideal fins als errors que es cometen amb major assiduïtat a l'hora d'emprendre. 

Per açò, i com sempre cerquem el major èxit, en el nostre blog us acostem les millors revistes i publicacions per a poder ser els millors emprenedors amb la major tranquil·litat i amb els menys errors possibles.

Conèixer el món laboral i els diferents nínxols de mercat és una part vital del procés d’emprenedoria. 

Saber què és el que volem aconseguir i com ho volem aconseguir són els primers passos que hem de tindre en compte per a iniciar el nostre camí empresarial. I, per a açò, a més d'estar ben assessorats també podem consultar pàgines i revistes que ens ajudaran. 

Per açò, avui us acostem algunes de les més importants a l'hora d'emprendre.

1 - Emprendedores

Sens dubte, Emprendedores és una de les publicacions que poden venir-nos com a anell al dit. 

A més d'oferir consells per a iniciar empreses, en la seua web també comparteix les notícies sobre Economia i també trasllada casos d'èxit perquè els lectors puguen motivar-se a l'hora de crear les seues pròpies empreses o negocis. 

D'altra banda, Emprendedores va més enllà, ja que no és una mera revista. Aquesta publicació ha escrit diferents llibres que ajudaran a iniciar i sobretot entendre el camí que seguirem a partir d'ara. 
 

2 - Expansión

I si parlem d'Emprendedores, l'altra publicació més consolidada a Espanya sobre l'Economia i el món empresarial és Expansión. 

Pertanyent al grup Unidad Editorial, aquesta publicació ofereix la informació més variada en el que a Economia es refereix. I és que ací podem trobar notícies sobre el mercat en general, sobre empreses i també sobre temàtica jurídica, alguna cosa que no podem deixar arrere a l'hora de llançar-nos cap al món de l’emprenedoria. 
 

3 - Forbes

La revista Forbes és, possiblement, la que tothom coneix, vulga conèixer o no, la informació sobre l'Economia. 

De fet, tots hem sentit parlar alguna vegada de la llista Forbes per a saber qui són les majors fortunes del món. 

Però, més enllà d'aqueixos rankings econòmics, la revista és una de les millors informades. Sempre pendent de l'última hora econòmica, Forbes també ofereix informació exclusivament dedicada a emprenedors en la seua secció específica per a açò. 

4 – Merca 2.0

Una publicació específica en el món del màrqueting i la publicitat és Merca 2.0. A través de la seua publicació web podrem consultar l'última hora de tots els mercats que existeixen en el món actual. A més, en aquesta publicació trobarem articles d'opinió d'experts que, amb la seua signatura i els seus coneixements, ens ajudaran a conèixer tot tipus de mercat i els consells més personalitzats. 
 

5 – Soy entrepeneur

L'última publicació que us compartim per a aconseguir el major èxit en el món de l'emprenedoria és Soy Entrepeneur. Aquesta pàgina web està dedicada única i exclusivament cap a l'emprenedor gràcies, per exemple, a la seua secció Idees de Negoci. A més, aquesta web comparteix novetats en negocis que cerquen a un franquiciat que es llance a emprendre. 

Ah, i ens us oblideu d'inscriure-us en nostra newsletter per a mantenir-vos informats de tot el relacionat amb 'emprenedoria, l'ocupació i la formació!

Categorías