Categorías

Aprofita l'estiu: estudia anglès gratis

Hui en dia, dominar i conèixer idiomes en un requisit indispensable, concretament en el cas de l'anglès, la llengua més important a nivell mundial. La raó fonamental per a aprendre anglès resideix en la importància d'aquest idioma a l'hora de trobar treball, ja que està comprovat que les oportunitats laborals es multipliquen amb un domini de la llengua fluït, tant parlat com a escrit, i de la mateixa manera, ens permetrà millorar la situació laboral en la qual ens trobem. 

Qui no s'ha proposat alguna vegada apuntar-se a una acadèmia i millorar el seu nivell? Amb l'objectiu que el cost econòmic no siga un problema a l'hora d'aprendre idiomes, des de l'Ajuntament de València s'està duent a terme el programa ‘anem!’, en el qual s'ofereixen cursos intensius d'anglès gratuïts per a joves de 30 anys aturats i empadronats a València. 

I què hi ha de les taxes d'examen? També t'ajudem a pagar-les! A tots aquells alumnes que hagen realitzat el curs i aproven els exàmens oficials, l'ajuntament els pagarà les taxes d'examen amb l'objectiu de premiar l'esforç realitzat.

Els cursos intensius, per als quals hi ha torns de matí i de vesprada, es realitzen durant els mesos de juliol, agost i setembre i estaran compostos per grups de 16 persones. Aquests es desenvolupen en els diferents centres municipals d'ocupació ‘Barris per l’Ocupació’ i són impartits per filòlegs i filòlogues inscrites en la pròpia Agència D’Ocupació València Activa que proporcionen als alumnes material propi. L'objectiu és aconseguir un nivell intermedi d'anglès que permeta als joves desenvolupar les seues competències de cara al mercat laboral, i preparar-se per a adquirir títols oficials.

Si estàs interessat a aprendre anglès gratis aquest estiu amb nosaltres, no ho dubtes, encara queden places lliures per al mes de setembre! Consulta ací com inscriure't. A més, al marge d'aquesta campanya, des de València Activa oferim cursos d'idiomes para persones aturades de totes les edats. Informa't!

Categorías