Competències iniciativa i esperit empresarial

 • - Taller emprenedoria i lideratge(5 h)

  Perfil: Persones interessades a millorar les seues habilitats en el lideratge empresarial.
  Objectiu: L'objectiu d'aquest taller serà millorar les capacitats per establir l'adreça, influenciar i alinear als altres cap a un mateix fi, motivant-los i comprometent-los cap a l'acció i fent-los responsables pel seu acompliment.

 •  

  - Taller tria una empresa i envia la teva candidatura (10 h)

  Perfil: Persones interessades a enviar a una empresa una candidatura espontània. Es requereix coneixement mitjà en informàtica.
  Objectiu: Es tracta d'un taller orientat a millorar l’ocupabilitat, mitjançant la presentació d'un CV personalitzat per a una empresa, utilitzant l'estratègia del correu electrònic ben redactat que acompanyarà aquest CV i on es desenvoluparan les habilitats per buscar informació necessària de l'empresa per preparar la candidatura. El principal objectiu d'aquest taller és augmentar l'autoestima de cadascun dels assistents, visualitzant que si és possible crear una opció d’ocupabilitat.

 •  

  - Taller tècniques de negociació (5 h)

  Perfil: Persones interessades a millorar les seues habilitats de negociació en la recerca d'ocupació.
  Objectiu: Aquest taller té com a objectiu proporcionar els coneixements i les eines necessàries per a, primer analitzar els avantatges d'abordar i desenvolupar les negociacions buscant el benefici d'ambdues parts i facilitar-los les eines i comportaments per aconseguir l'èxit en el procés de negociació.

 •  

  - Taller Marca Personal per a emprenedors (5 h)

  Perfil: Persones emprenedores amb nivell mitjà/ alt coneixements en informàtica i xarxes socials.
  Objectiu: La marca personal és l'acció de desenvolupar els valors i competències tant personals com a professionals. “La marca personal” engloba tot el que es fa i diu sota la identitat tant en internet com en les relacions personals. En aquest taller es traçarà un pla d'acció basat en estratègies i objectius.

 

Més informació: 

CMOF Lleons: 962083660. Email: lleonsocupacio@valencia.es

CMOF Emili Baro: 962083632. Email: emilibocupacio@valencia.es

CMOF Castella- Magúncia: 962087155. Email: magunciaocupacio@valencia.es