València Activa Expres

El Servici d’Ocupació i Emprenedoria través de l’agència de col·locació posa en marxa la Programació aprenentatge en competències per a l’ocupació: Competències clau i competències professionals.

Les orientacions de la Unió Europea insistixen en la necessitat l'adquisició de les competències clau per part de la ciutadania com a condició indispensable per a aconseguir que els individus aconsegueixen un ple desenvolupament personal, social i professional que s'ajuste a les demandes del mercat laboral.

D'altra banda, les competències professionals, són totes aquelles habilitats i aptituds que tenen les persones que els ajuden a desenvolupar un treball de forma reeixida.

Estes es divideixen en dos: competències tècniques d'una professió són valorades per als ocupadors i i els certificats de professionalitat que acrediten un conjunt de competències professionals que capaciten per al desenvolupament d'una activitat laboral.

 

Com sol·licitar accions formatives:

Els requisits per a poder realitzar qualsevol tipus de formació seran estar inscrit en l’Agència de Col·locació València Activa i estar empadronat/da en la ciutat de València.

La persona interessada podrà preinscriure’s en les accions formatives de manera online amb el seu correu electrònic i la seua contrasenya a través de l’enllaç següent: https://agenciaocupacio.valenciactiva.es/cursos.html 

En este enllaç es publiquen les accions formatives, dates, horaris i lloc de realització.

 

Les accions formatives es realitzaran per orde d’inscripció fins a completar l’acció formativa. Una vegada la persona inscrita rebrà un correu electrònic indicant-li l’estat de l’acció formativa:

 

ACTIU: Està inscrit/a a l’acció formativa.

INACTIU: No complix requisits. Se li especificarà el tipus de requisit que no complix.

LLISTA D’ESPERA: Està en reserva de l’acció formativa. Si haguera alguna vacant es contactaria amb la persona interessada.

 

Cursos programats:

Competències clau

Competències profesionals tècniques

Competències profesionals: Certificats professionalitat

 

COMPETÈNCIES PER A LA OCUPACIÓ

 

BASES PER A LA SELECCIÓ DE PROFESSORAT D'INGLÉS PER A LA IMPARTICIÓ DE CURSOS INTENSIUS D'INGLÉS I COMPETÈNCIES EN LLENGUA ESTRANGERA-INGLÉS, PER A JOVES. VALÈNCIA ACTIVA EXPRÉS 2018.

 

La Junta de Govern Local aprova les bases per a la selecció de tres docents d'anglés per a la impartició de cursos intensius i de competències lingüístiques per un període de sis mesos.

La selecció de les persones interessades es farà a través de l'Agència de Col·locació València Activa de l'Ajuntament de València que realitzarà un sondeig entre les persones inscrites fins la data d'aprovació de les bases en la Junta de Govern Local.

 

BASES

 

ACTA PROVISIONAL BAREMACIÓ DOCENTS INGLÉS

 

ACTA DEFINITIVA BAREMACIÓ DOCENTS INGLÉS

 

Més informació: 

CMOF Lleons: 962083660. Email: lleonsocupacio@valencia.es

CMOF Emili Baro: 962083632. Email: emilibocupacio@valencia.es

CMOF Castella- Magúncia: 962087155. Email: magunciaocupacio@valencia.es