Pràctiques formatives

 

75 estudiants varen rebre una beca per a fer pràctiques a l'Ajuntament de València durant l'estiu

 

EL PROGRAMA DE PRÀCTIQUES FORMATIVES PER A JÓVENS, MODALITAT “ESTUDIANTS: LA DIPU ET BECA” ES POSA EN MARXA UN ANY MÉS

 

Per mitjà d'esta iniciativa, cofinançada per la Diputació Provincial de València i l'Ajuntament de València, es va becar a 75 jóvens estudiants durant els mesos de juliol i agost per fer pràctiques formatives a l'Ajuntament de València. La quantia d'esta beca ascendix a un total de 500 euros bruts mensuals. Esta iniciativa busca millorar els seus perfils professionals i la seua qualificació, oferint-los un primer contacte laboral.

 

NOTA INFORMATIVA “LA DIPU ET BECA 2017”

 

ACTES DEFINITIVES AMB ELS LLISTATS DE LES PERSONES BENEFICIÀRIES DE LA BECA, RESERVES I PERSONES EXCLOSES del Programa “La Dipu et beca” 2017 (27/06/2017)

EXTRACTE DE RECTIFICACIÓ DE L'ACTA DEFINITIVA

 

 

PROGRAMA EURODISEA

 

Eurodisea és un programa d'intercanvi de l'assemblea de Regions d'Europa (ARE) que ofereix pràctiques en l'estranger de entre tres a set mesos de duració, als i les joves que estan buscant treball i que tinguen de 18 a 30 anys. L'objectiu és proporcionar-los experiència professional i, alhora, donar-los l'oportunitat d'aprendre una llengua estrangera o millorar el seu coneixement sobre ella.

 

Les persones beneficiàries d'aquest programa són, per tant, els i les joves, les regions participants i les empreses d'acolliment. Des de els seus més de 25 anys d’antiguitat (el programa data de 1985), més de 10.000 jóvens han pogut realitzar les seues pràctiques profesionals en el marc d’este programa.

 

Les regions que participen en aquest programa pertanyen als següents països: Bòsnia i Hercegovina, Xipre, França, Noruega, Romania, Bèlgica, Croàcia, Geòrgia, Itàlia, Portugal, Sèrbia i Suïssa. Aquestes regions col·laboren amb la finalitat de desenvolupar econòmica, social i culturalment els seus territoris, fomentant la mobilitat professional dels i les joves i l'intercanvi cultural.

 

El Servici d’Ocupació i Emprenedoria i la Fundació del Pacte per a l’Ocupació, des de fa anys, acullen com empresa a joves d'altres països participants en aquest programa. Els i les joves treballen ací durant un període de 5 mesos. L'organisme intermediari d'este programa en la Regió de València és la Conselleria d'Hisenda i Model Econòmic. Aquest programa està subvencionat al 50% pel Fondo Social Europeu.

 

Si vols més informació, punxa ací

 

Enllaç europeu

www.eurodyssee.eu