Càpsules per a emprendre

Si estàs pensant en crear una nova empresa però no tens clar com dur a terme el teu pla de negoci, aquest és el curs ideal per a tu, perquè en un temps reduït t'ensenyarem a realitzar-lo i executar-lo.

Si pel contrari ja tens el teu pla d'empresa o ja has iniciat la teua marxa empresarial, però creus que necessites aprofundir en alguna altra àrea determinada, aquest també és el curs ideal per a tu, perquè podràs triar entre realitzar el curs complet o únicament la càpsula que t'interesse.

Ens referim a les "Càpsules per a emprendre", una iniciativa de l'Ajuntament de València, que imparteix la Cambra de Comerç de València, on oferim una formació a mida de 8 setmanes de duració en matèries bàsiques i necessàries per a portar a bon terme les idees o projectes d'emprenedoria.

El programa té caràcter modular independent, pots optar per realitzar totes les càpsules o únicament les que et resulten d'interès.

El nombre màxim de participants en cada càpsula serà de 20 persones, i s'exigirà un nombre mínim de participants per a la realització del curs.

 

Lloc:

CMOF MAGÚNCIA

Plaça de Magúncia, 2 (Mercat de Castilla)

Horari:

De dimarts a divendres de 10:00h a 13:00h.

Durada:

12 hores per mòdul.

 

Per a inscriure't, polsa durant el periode d'inscripció en cada una de les càpsules que t'interessen i ompli el formulari:

 

CÀPSULA I. Definició de models de negoci i gestió d'empresa.

INSCRIPCIÓ TANCADA

COMUNICACIÓ DE PERSONES SELECCIONADES (per mail): 14 de setembre 2017

REALITZACIÓ: del 19 al 22 de setembre 2017

En aquesta càpsula aprendràs a crear un model de negoci a través de tècniques analítiques com el "Business Model Canvas" i el desenvolupament de tots els elements que han d’aparèixer en un pla de negoci; també es van a desenvolupar les diferents fases en què consta el procés de creació d'un negoci, com ara la generació d'idees, la realització d'una anàlisi DAFO, valorar les necessitats de la clientela, etc.

 

CÀPSULA II. Pràctic d'obligacions fiscals i tributàries del negoci.

INSCRIPCIÓ TANCADA

COMUNICACIÓ DE PERSONES SELECCIONADES (per mail): 21 de setembre 2017

REALITZACIÓ: del 26 al 29 de setembre 2017

En aquest mòdul tractarem d'aclarir les diferents obligacions tributàries a les quals heu de fer front, els pagaments a compte, l'IRPF i l'IVA.

 

CÀPSULA III. Pràctic de gestió laboral, alta en RETA i alta treballadors/es.

INSCRIPCIÓ TANCADA

COMUNICACIÓ DE PERSONES SELECCIONADES (per mail): 28 de setembre 2017

REALITZACIÓ: del 3 al 6 d'octubre 2017

Tractarem sobre les particularitats del règim d'autònom, TRADE (treballador/a autònom/a econòmicament depenent) i sobre la protecció social d'estes régims, així com les retribucions i costos de seguretat social i la responsabilitat empresarial.

 

CÀPSULA IV. Màrqueting.

INSCRIPCIÓ TANCADA

COMUNICACIÓ DE PERSONES SELECCIONADES (per mail): 11 d'octubre 2017

REALITZACIÓ: del 17 al 20 d'octubre 2017

Hui en dia qualsevol persona té accés a Internet, la qual cosa ha canviat les relacions empresa-clientela, per tant és clau saber posicionar-se en la xarxa. En la Càpsula 4 volem explicar-vos com realitzar un pla de màrqueting, concretament per a saber a quin públic dirigir-se o quin és el teu impacte. Desenvoluparem també els temes de màrqueting a través de les xarxes socials, com anunciar-se en Google, i analitzarem els conceptes de SEO i SEM (en que consistixen i quina és la seua utilitat). Finalment, introduïrem la ferramenta de Google Analytics, explicarem que és i de quins avantatges té el seu ús.

 

CÀPSULA V. Gestió economico-financera.

INSCRIPCIÓ TANCADA

COMUNICACIÓ DE PERSONES SELECCIONADES (per mail): 19 d'octubre 2017

REALITZACIÓ: del 24 al 27 d'octubre 2017

Quan es constitueix una empresa, un dels factors més importants a l'hora de tindre èxit i aconseguir que perdure en el temps, és el de la gestió econòmica i financera. En aquesta Càpsula tractarem el Pla General Comptable, explicarem i desenvoluparem totes les parts d'un pla financer, i ensenyarem de manera teòrica i pràctica a realitzar un balanç, un compte de pèrdues i guanys, etc. Finalment, s’explicarà una ferramenta de gestió empresarial anomenada "QCI" o "Quadre de Comandament Integral" per mitjà de la qual es pot obtindre tota una sèrie de dades sobre l'empresa.

 

CÀPSULA VI. Principis i metodologies Lean Startup i innovació oberta.

INSCRIPCIÓ TANCADA

COMUNICACIÓ DE PERSONES SELECCIONADES (per mail): 2 de novembre 2017

REALITZACIÓ: del 28 de novembre al 1 de desembre 2017

Una Startup és una organització humana amb gran capacitat de canvi, que desenvolupa productes o servicis de gran innovació, altament desitjats o requerits pel mercat, on el seu disseny i comercialització estan orientats completament a la clientela. En la Càpsula 6 profunditzarem en este tema a través de ferramentes com ara Customer Development, mapa d'empatia, etc. S’explicarà també la importància del feedback amb la clientela i la seua possible aplicació, a més de com desenvolupar un producte i orientar-lo a la clientela.

 

CÀPSULA VII. Habilitats socials per a la venda.

INSCRIPCIÓ TANCADA

COMUNICACIÓ DE PERSONES SELECCIONADES (per mail): 9 de novembre 2017

REALITZACIÓ: del 14 al 17 de novembre 2017

Aprendràs a conèixer les necessitats de la teua clientela, com fer el contacte, argumentacions a mida i tècniques per aconseguir acords.

 

CÀPSULA VIII. Coaching per a persones emprenedores i presentacions eficaces.

INSCRIPCIÓ TANCADA

COMUNICACIÓ DE PERSONES SELECCIONADES (per mail): 15 de novembre 2017

REALITZACIÓ: del 21 al 24 de novembre 2017

El coaching tracta d'ajudar a una persona en el seu desevolupament des del seu estat actual fins el seu estat idoni. És també un procés d'orientació i entrenament individualitzat destinat a que les persones desenvolupen o modifiquen les seues habilitats. En esta càpsula es treballarà al voltant d’aspectes del coaching com són la comunicació, l'autocontrol, l'escolta activa, la delegació, el lideratge, l'orientació a resultats, etc. Es desenvoluparà també un pla d'acció, és a dir, que vaig a fer, quan ho vaig a fer i com ho vaig a fer.