Què és Foment d'ocupació

Es tracta de Programes de subvencions Iniciativa Social, destinades a la contractació de persones aturades en col·laboració de les corporacions locals de la Comunitat Valenciana, per a la realització d'obres i serveis d'interès general.

En aquest sentit la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball de la Generalitat Valenciana, mitjançant l'Ordre 8/2016, de 7 de juliol modificada per l'Ordre 10/2017, de 8 de maig, de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors productius, Comerç i Treball, estableix les bases reguladores per a la concessió de subvencions al programa d'Iniciativa Social en col·laboració amb Corporacions Locals de la Comunitat Valenciana.

En virtut d'aquesta ordre de bases s'han publicat dues convocatòries a les que s'ha presentat l'Ajuntament de València, sol·licitant les següents subvencions:

 

Iniciativa social ocupació corporacions locals (EMCORD): subvenció destinada a la contractació de persones desocupades de llarga duració.

 

Iniciativa social ocupació corporacions locals (EMCORP): subvenció destinada a la contractació de persones en situació de desocupació de com a mínim 30 anys d'edat.

 

MÉS INFORMACIÓ PROGRAMES EMCORD I EMCORP