Oportunitats: Contractes laborals i més de 60 cursos específics en competències digitals

Des de l'àrea d'Ocupació i Desenrotllament Econòmic Sostenible de l'Ajuntament de València es llança una nova campanya per a impulsar l'ocupació i reduir les taxes de desocupació entre les persones majors de 30 anys i les persones desocupades de llarga duració.

Mentres altres et tanquen la porta si busques treball, formació o vols emprendre en València tens la teua oportunitat:

 

FORMEM

Millora el teu perfil laboral a través dels nostres cursos València Activa Express, sobre:        

  • Competències professionals
  • Idiomes i informàtica
  • Curs específic de ‘Competencias Digitales’: Iniciació a la informàtica i xarxa internet per a majors de 45 anys en situació de desocupació de llarga duració. Pendent termini d'obertura.

Pots sol·licitar esta formació a través de l'Agència d’Ocupació València Activa. Per a realitzar el curs específic de “Competències Digitals”, acudeix a la teua Barris per l’Ocupació més proper, acreditant la condició d'aturat de llarga durada.

 

TREBALLEM

- Accedix a les ofertes d'ocupació per mitjà de la nostra Agència d’Ocupació València Activa.

- Contractes labors per a persones desocupades majors de 30 anys d'edat  (EMPORP) i persones en situació de desocupació de llarga durada (EMCORD) inscrits en el SERVEF com a demandants d'ocupació i empadronats a València, per a diferents categories professionals i qualificació. El propi Servef serà l'encarregat de realitzar una preselecció de candidats/as. A través d'aquesta pàgina, donarem informació del procés.

- Participa en els nostres diferents Programes d'Ocupació i Planes Mixts d'Ocupació i Formació.

- Pots rebre assessorament i orientació laboral en els nostres centres ‘Barris per l'Ocupació’. Tindràs informació de tots els nostres recursos i serveis, i si necessites ajuda en el teu procés de cerca d'ocupació, comptes amb personal especialitzat.

- El nostre Servei de Coaching t'ajudarà a millorar la teua marca personal i a aconseguir els teus objectius professionals.

- També comptem amb un Programa de Recol·locació per a persones parades de llarga durada provinents de sectors afectats per la crisi, rebràs orientació personalitzada i accions formatives en emmagatzematge/reposició, recepció i administració.

 

MAJORS DE 55 ANYS

- Contractació directa en llocs a exercir en l'Ajuntament de València (80 contractacions)

- Formació especialitzada en competències digitals i habilitats socials

- Coaching per a l'ocupació i l'autoocupació

- Orientació específica, a través d'un itinerari personalitzat dissenyat en exclusiva a través de Barris per l’Ocupació.
 

 

REQUISITS
 

Edat (Per a les contractacions, +55 o +30)

Empadronat/a a València

En situació de desocupació (Per a les contractacions, en el cas del pla del SERVEF “EMCORD”, ha de ser de llarga durada)

Inscripció en SERVEF i València Activa