Llançadores d'Ocupació i Emprenedoria

 

 

Estàs en desocupació i busques treball?

La Llançadora d'ocupació és la teua oportunitat!

Si estàs aturat o aturada i estàs buscant treball, t'animem a participar en la pròxima Llançadora d'ocupació de València, impulsada per la Fundació Santa Maria la Real, Fundació Telefónica i l'Ajuntament de la ciutat, amb el cofinançament del Fons Social Europeu.

En què consistix este programa?

Este programa està dissenyat per a ENTRENAR a un equip de 20 persones desocupades (15 jóvens menors de 35 anys i 5 persones de major edat, fins als 59 anys) per a realitzar una NOVA RECERCA D’OCUPACIÓ, d'acord amb el mercat laboral actual.

Estaràs acompanyat/ada en la recerca de treball. Comptaràs amb l'ajuda d'un/a tècnic/a durant els cinc mesos que dura el programa. Amb tu estaran també altres persones desocupades, que vos ajudareu mútuament a la recerca de treball.

Quines activitats faràs en la Llançadora?

· Aprendràs a actualitzar el teu currículum i entrenaràs processos de selecció reals, amb simulacions d'entrevistes de treball.

· Coneixeràs noves tècniques de comunicació i marca personal, per a saber presentar-te millor a un lloc de treball.

· Reforçaràs la recerca d'ocupació en Internet, en portals d'ocupació i xarxes socials, amb tallers per a manejar-les correctament.

· Juntament, fareu un rastreig d'empreses de l'entorn i les visitareu per a donar-vos a conéixer com a professionals.

· És TOTALMENT GRATUÏT

Què resultats tenen les Llançadores d'Ocupació?

Amb este esquema han funcionat ja més de 300 Llançadores per tot el país en els últims tres anys. En elles, el 50% de les persones participants han aconseguit una ocupació per compte propi o aliena, o représ estudis.

 

Consulta ací l'Acta de Selecció de Participants

 

BANNER LOGOS LANZADERAS ABAJO.jpg

ATENCIÓ CIUTADANA

Imatge del 010 atenció al ciudatadà

Llançadores

Cartell informatiu en format pdf (205,46 Kb Mb)Cartell Lanzadera en format pdf (2,88 Mb)Accés a BasesAvís: Ampliat el temini de inscripció fins al 17/05/17