anem! Accions d'ocupació jove: 600 contractes laborals i 300 places d'anglés

 

 

"Actuació cofinançada per la Unió Europea a través del Programa Operatiu del Fons Social Europeu (FSE) de la Comunitat Valenciana 2014-2020"

 

anem! és el programa de mesures d'ocupació jove dirigides a menors de 30 anys que ofereix 600 contractes laborals directes i 300 places d'anglés, a més d'altres accions formatives i assessorament. Aquest programa d'ocupació contempla les següents accions:

 

EMCUJU

PROGRAMA INCENTIUS A LA CONTRACTACIÓ DE PERSONES JOVES QUALIFICADES PER ENTITATS LOCALS, EN EL MARC DEL SISTEMA NACIONAL DE GARANTIA JUVENIL

Resolució de 23 de febrer de 2018, del director general del SERVEF

Programa cofinançat per el Fons Social Europeu (FSE)

 

L'Ajuntament de València, a través de la Regidoria d'Ocupació i Emprenedoria, amb l'objectiu de millorar l'eficàcia de les polítiques d'ocupació i formació en el municipi de València, realitzarà 298 contractacions de persones joves qualificades mitjançant contracte en pràctiques, a jornada completa, durant dotze mesos.

La subvenció obtinguda per al programa és de 5.284.387,99 €

Dirigit a persones joves qualificades, majors de 16 anys i menors de 30 anys, que compten amb una qualificació professional reconeguda per el sistema de formació professional per a l'ocupació o del sistema educatiu i figuren inscrites en el fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil en l'àmbit territorial de la Comunitat Valenciana, a més de complir els requisits per a la realització d’un contracte temporal en pràctiques.

 

PERFILS EMCUJU 2018

ACTA PROVISIONAL PROGRAMA EMCUJU 2018

NOTA INFORMATIVA

 

ACTA DEFINITIVA PROGRAMA EMCUJU 2018 (17/07/2018)

NOTA INFORMATIVA 2 (17/07/1018)

 

EMPUJU

PROGRAMA INCENTIUS A LA CONTRACTACIÓ DE PERSONES JOVES PER ENTITATS LOCALS, EN EL MARC DEL SISTEMA NACIONAL DE GARANTIA JUVENIL

Resolució de 23 de febrer de 2018, del director  general del SERVEF

Programa cofinançat per  el Fons Social Europeu (FSE)

 

L'Ajuntament de València, a través de la Regidoria d'Ocupació i Emprenedoria, amb l'objectiu de millorar l'eficàcia de les polítiques d'ocupació i formació en el municipi de València, realitzarà 316 contractacions de persones joves mitjançant un contracte temporal per obra o servici, a jornada completa, durant dotze mesos.

La subvenció obtinguda per al programa és de 5.191.220,40 €

Dirigit a persones joves, majors de 16 anys i menors de 30 anys, que figuren inscrites en el fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil en l'àmbit territorial de la Comunitat Valenciana.

PERFILS EMPUJU 2018

ACTA PROVISIONAL PROGRAMA EMPUJU 2018

CORRECCIÓ D'ERRORS ACTA PROVISIONAL EMPUJU 2018 (05/07/2018)

NOTA INFORMATIVA

 

ACTA DEFINITIVA PROGRAMA EMPUJU (17/07/2018)

NOTA INFORMATIVA 2 (17/07/2018)

NOTA ACLARIDORA (17/07/2018)

ANNEX COMPLEMENTARI ACTA DEFINITIVA EMPUJU (26/07/2018)

 

TREBALLEM!

 

• Contractes laborals directes per a joves inscrits en Garantía Juvenil del SERVEF per a treballar a l’Ajuntament de València. A més, dispondràs d’un Mentor que et garantirà una inserció laboral óptima aprofitant la experiència laboral.

• Accedeix a les ofertes d'ocupació de la nostra Agència d'Ocupació València Activa.

• Participa en els nostres programes d'ocupació i als nostres Plans d'Ocupació i Formació, que t´ajudaran a tindre una experiència laboral amb de qualitat i vinculada a la teua formació.

• Pots rebre assessorament i orientació laboral de qualitat en els nostres Barris per l´Ocupació. Tindràs informació de tots els nostres recursos i serveis, i si necessites ajuda en el teu procés de cerca d'ocupació, comptes amb personal especialista.

• Si vols Orientació, però no la pots fer presencial, disposes del nostre Servei d'Orientació per Skype. ​

• Millora la teua marca personal i aconsegueix els teus objectius professionals a través del nostre servei de Coaching, i altres métodes com Training View, Role-playing,...

• Amb la Llançadora d’Ocupació pots entrenar una nova cerca de treball en equip i comptar amb noves possibilitats d'inserció laboral.

 

FORMEM!

 

• A través dels nostres Cursos València Activa Express pots millorar les teues competències claus i professionals i aprendre informàtica i idiomes.

• També disposes de Certificats Professionals per a la realització d’accions formatives, dirigides prioritariament a aturats i aturades amb possibilitat de contratació.

• Amb el programa Activa Jove pots rebre formació específica i pràctiques no laborals, amb la finalitat de reforçar l'emprenedoria i les competències professionals.

• T’oferim Cursos Intensius d'Anglés de nivell B1, B2 y C1 gratuïts per a joves aturats i empadronats en València. Ací t'expliquem com accedir.

• A més, t'ajudem a pagar les taxes dels exàmens de certificació oficial de qualsevol nivell si els aproves, mitjançant les ajudes municipals València Activa Jove: Formació Anglés.

• I, si ets estudiant, pots optar a les pràctiques La Dipu et Beca i Eurodisea.

 

EMPRENEM!

 

• Amb atenció personalitzada en els nostres Punts d'Atenció a la Emprenedoria.

• Comença la teua activitat sol·licitant un dels nostres Espais de Co-Working.

• Tenim Ajudes Directes per a l´'emprenedoria i la consolidació empresarial i també per a industries culturals i creatives.

• Premis València Emprén, categoria “Projecte Jove”.

• T'oferim la formació necessària per a emprendre amb èxit, Càpsules per a Emprendre.

• A més, amb el programa Inicia Jove tindràs formació innovadora, de qualitat i  específica per a joves que et permetràn a crear el teu propi negoci i millorar la teua ocupabilitat.

• VIT Emprén és la xarxa d’emprenedors innovadors de València. Els seus membres tenen la possibilitat d’intercanviar coneixement, col·laborar en activitats d’I+D+i, transferir tecnologia, establir sinergies a través del treball en xarxa i mantindre contacte amb entitats destacades en l’àmbit de l’empreniment valencià.

 

REQUISITS PER A PARTICIPAR AL PROGRAMA

• Ser menor de 30 anys

• Estar empadronat/da a València

• Estar inscrit/a com a demandant d'ocupació en el Servef (o com millora d'ocupació en el cas dels cursos d'anglés)

• Estar inscrit/a al programa de Garantia Juvenil

 

Vols més info? Visita´ns en www.valenciactiva.es

FB: @valenciactiva

TW: @valenciactiva_

info@valenciactiva.es

telèfon: 962.087.454