anem!: 500 contractes laborals i 300 places d'anglés

Si vols presumir de treball, de formació o vols emprendre…

 

PROGRAMA INCENTIUS A LA CONTRACTACIÓ DE PERSONES JOVES QUALIFICADES PER ENTITATS LOCALS, EN EL MARC DEL SISTEMA NACIONAL DE GARANTIA JUVENIL (EMCUJU)

Resolució de 12 d'abril de 2017, del director general del SERVEF

 

L'Ajuntament de València, a través de la Regidoria d'Ocupació i Emprenedoria, amb l'objectiu de millorar l'eficàcia de les polítiques d'ocupació i formació en el municipi de València, va a iniciar el procés de selecció que culminarà en la contractació temporal de persones joves qualificades, que estiguen inscrites en el fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil (SNGJ) en l'àmbit territorial de la Comunitat Valenciana.

Per a pal·liar aquesta situació d'elevades taxes de desocupació de les persones joves valencianes, l'Ajuntament de València es proposa contractar a 250 joves qualificats/as majors de 16 anys i menors de 30 anys, beneficiàries del Sistema Nacional de Garantia Juvenil en l'àmbit territorial de la Comunitat Valenciana. Aquestes persones estaran contractades a jornada completa durant dotze mesos en aquells serveis de l'Ajuntament que han manifestat la necessitat de personal per a col·laborar en diverses tasques.

Les persones joves qualificades, hauran de comptar amb una qualificació reconeguda pel sistema de formació professional per a l'ocupació o el sistema educatiu i figurar inscrites en el fitxer del SNGJ en l'àmbit de la Comunitat Valenciana; a més de complir els requisits per a la realització d'un contracte temporal en pràctiques.

La persona jove comptarà amb una qualificació professional reconeguda quan es trobe en possessió d'algunes de les següents titulacions:

-Llicenciatura o diplomatura universitària, enginyeria o enginyeria tècnica, arquitectura o arquitectura tècnica.

-Grau universitari

-Tècnica o tècnica superior de Formació Professional Reglada, de formació professional específica.

-Altres titulacions oficialment reconegudes com a equivalents a les anteriors

Aquestes són les titulacions requerides pels diferents serveis en el cas de l'Ajuntament de València

http://www.servef.gva.es/va/avalem-joves

 

 

Nota informativa: 

En el dia de hui es publiquen les ACTES DE SELECCIÓ del Programa EMCUJU 2017.

Acta de selecció (1º part)

Acta de selecció (2º part)

Acta de selecció (3º part)

S'obri des del dia de la data el període de RECLAMACIONS O AL·LEGACIONS, que finalitzarà el 26 de juliol. Les persones interessades poden presentar les reclamacions que estimen pertinents, sempre que estiguen relacionades EXCLUSIVAMENT amb la baremació, no podent-se aportar cap tipus de nova documentació.

Lloc i horari de presentació de les reclamacions:

SERVEI D'OCUPACIÓ I EMPRENEDORIA. C/ Amadeo de Savoia, 11-Nau Oest, 1er. pis. De 9:00 a 14:00 h.

València, a 18 de juliol de 2017

 

ACTES DE SELECCIÓ DEFINITIVES del Programa EMCUJU 2017.

Acta de selecció (1º part)

Acta de selecció (2º part)

Acta de selecció (3º part)

Per a efectuar consultes sobre les al·legacions benvolgudes/desestimades, les persones interessades podran acudir al Servei d'Ocupació i Emprenedoria, situat en Amadeo de Savoia nº 11 (Edifici Tabacalera, nau oest) , de dilluns a divendres, en horari de 9:00 a 14:00 hores

València, a 31 de juliol de 2017

 

PROGRAMA INCENTIUS A LA CONTRACTACIÓ DE PERSONES JOVES PER ENTITATS LOCALS, EN EL MARC DEL SISTEMA NACIONAL DE GARANTIA JUVENIL (EMPUJU)

 

Resolució de 20 d'abril de 2017, del director general del SERVEF

 

L'Ajuntament de València, a través de la Regidoria d'Ocupació i Emprenedoria, amb l'objectiu de millorar l'eficàcia de les polítiques d'ocupació i formació per a l'ocupació en el municipi de València, va a iniciar el procés de selecció que culminarà en  la contractació temporal de persones joves, que estiguen inscrites en el fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil en l'àmbit territorial de la Comunitat Valenciana.

Per a pal·liar aquesta situació d'elevades taxes de desocupació de les persones joves valencianes, l'Ajuntament de València es proposa contractar joves majors de 16 anys i menors de 30 anys, beneficiàries del Sistema Nacional de Garantia Juvenil en l'àmbit territorial de la Comunitat Valenciana. Aquestes persones estaran contractades a jornada completa durant dotze mesos en aquells serveis de l'Ajuntament que han manifestat la necessitat de personal per a col·laborar en diverses tasques, i en categories professionals prioritàries que cobrisquen necessitats urgents i inajornables en els  perfils professionals que es publiquen.

A la vista de tot l'anterior, es contractaran a 247 persones joves aturades (segons els perfils sol·licitats pels diferents Serveis) majors de 16 i menors de 30 anys, amb escassa experiència laboral, en els centres de treball dels Serveis de l'Ajuntament de València. Els treballs a realitzar seran els propis d'obra de paleta, jardineria, pintura, fusteria, lampisteria, electricitat, neteja i informació mediambiental, entre uns altres.

Aquests són els perfils requerits pels diferents serveis en el cas de l'Ajuntament de València .

http://www.servef.gva.es/va/avalem-joves

 

Nota informativa: 

En el dia de hui es publica part de les ACTES DE SELECCIÓ del Programa EMPUJU 2017.

Acta de selecció (1º part)

S'obri des del dia de la data el període de RECLAMACIONS O AL·LEGACIONS, que finalitzarà el 1 d'Agost. Les persones interessades poden presentar les reclamacions que estimen pertinents, sempre que estiguen relacionades EXCLUSIVAMENT amb la baremació, no podent-se aportar cap tipus de nova documentació.

Lloc i horari de presentació de les reclamacions:

SERVEI D'OCUPACIÓ I EMPRENEDORIA. C/ Amadeo de Savoia, 11-Nau Oest, 1er. pis. De 9:00 a 14:00 h.
 

València, a 24 de juliol de 2017

 

Acta de selecció (2ª part)

Acta de selecció (3ª part)

S'obri des del dia de la data el període de RECLAMACIONS O AL·LEGACIONS, que finalitzarà el 7 d'agost. Les persones interessades poden presentar les reclamacions que estimen pertinents, sempre que estiguen relacionades EXCLUSIVAMENT amb la baremació, no podent-se aportar cap tipus de nova documentació.

Lloc i horari de presentació de les reclamacions:

SERVEI D'OCUPACIÓ I EMPRENEDORIA. C/ Amadeo de Savoia, 11-Nau Oest, 1*er. pis. De 9:00 a 14:00 h.

València, a 28 de juliol de 2017

 

ACTA DE SELECCIÓ DEFINITIVA del Programa EMPUJU 2017.

Acta de selecció 

 

València, a 8 d'agost de 2017

 

 

FORMEM!

 • • T’oferim cursos intensius d'anglés gratuïts per a jóvens menors de 30 anys desocupats empadronats en València. Es realitzaran els mesos de Juliol, Agost i Setembre (4h. diàries en horari de matí i vesprada). Per a poder optar a ells, cal estar inscrit/a en l'Agència de Col·locació de l'Ajuntament i marcar 'INGLES AVANZADO INTENSIVO VERANO JOVENES' com una de les teues preferències en l'apartat 'PREFERÈNCIES DE CURSOS FORMACIÓ'. T'expliquem ací com fer-ho pas a pas. Les persones interessades hauran de superar prèviament una prova de nivell (se sol·licita nivell mitjà). Existeixen 300 places.
 • • A través dels nostres Cursos València Activa Express pots millorar les teues competències professionals i aprendre informàtica i idiomes.
 • • A més, t'ajudem a costear les taxes de l'examen 'First Certificate English' i equivalents si ho aproves​ mitjançant les ajudes municipals 'València Activa Jove: Formació Anglés':
 1. L'objecte de la present convocatòria d'ajudes és fomentar l'obtenció de certificacions de l'idioma anglés nivell B2 de persones jóvens desocupades, per mitjà de l'establiment d'ajudes econòmiques destinades a finançar les taxes corresponents a les proves per a l'obtenció dels certificats i diplomes que acrediten la competència en llengües estrangeres, anglés nivell B2.
 2.  
 3. CONVOCATÒRIA
 • • També disposes de certificats professionals per a la realització d’accions formatives, dirigides prioritariament a aturats i aturades amb possibilitat de contractació.
 • • I, si ets estudiant, pots optar a les pràctiques “La Dipu et Beca”.

 

TREBALLEM!

 • • Accedeix a les ofertes d'ocupació de la nostra Agència d'Ocupació València Activa
 • • Contractes laborals per a jóvens menors de 30 anys empadronats en València i inscrits en el sistema de garantia juvenil. S'oferiran més de 500 contractes per a distintes categories professionals. El propi Servef serà l'encarregat de realitzar una preselecció de candidats/es. 
 • • Participa en els nostres programes d'ocupació (Salari Jove, EMCORP, Avalem Joves,...) i als nostres Plans d'Ocupació i Formació, que t´'ajudaran a tindre una experiència laboral de qualitat i vinculada a la teua formació.
 • • Pots rebre assessorament i orientació laboral de qualitat en els nostres Barris per l´Ocupació. Tindràs informació de tots els nostres recursos i serveis, i si necessites ajuda en el teu procés de cerca d'ocupació, comptes amb personal especialista per a joves que busquen la seua primera ocupació.
 • • Si vols Orientació, però no la pots fer presencial, disposes del nostre servei d'Orientació per Skype.
 • • Millora la teua marca personal i aconsegueix els teus objectius professionals a través del nostre Coaching
 •  

 

EMPRENEM!

 • • Amb atenció personalitzada en els nostres punts d'atenció a la emprenedoria.
 • • Comença la teua activitat sol·licitant un dels nostres espais.
 • • Tenim ajudes directes per a l´emprenedoria i la consolidació empresarial.
 • • T'oferim la formació necessària per a emprendre amb èxit: Càpsules per a emprendre, itinerari per a la creació i consolidació d'empreses, aspectes bàsics per a crear la teua empresa, seminaris sobre plans estratègics d´empreses etc.
 • • Xarxa d’Emprenedors innovadors Vit Emprende: estableix sinergies de treball en xarxa i amb entitats destacades.