Categorías

Aconseguix el treball que desitges este 2018

L'any 2018 acaba de començar, i amb aquest, arriben els bons propòsits que ens fem durant els primers dies del mes. Anar al gimnàs, deixar de fumar, estalviar... Són molts els desitjos que ens prometem cada 1 de gener, però pocs els que aconseguim complir durant la resta de l'any. Des de València Activa no podem assegurar-te que vas a dormir més o que aconseguiràs estalviar per fer eixe viatge a Punta Cana, però sí que podem contar-te una sèrie de consells per a donar-te l'espenta fins que assolisques un dels propòsits que més es repeteixen hui dia: aconseguir eixe treball amb el que somnies.
 

Abans de tot, fem una xicoteta reflexió: si mirem al nostre voltant, podrem trobar a més persones de les que ens imaginem treballant d'allò que els hi agrada. Que siga complicat no vol dir que siga impossible. Amb esforç, constància i il·lusió podem aconseguir allò que desitgem.

Que trobar el treball que desitges siga complicat no vol dir que siga impossible. Amb esforç, constància i il·lusió podem conseguir allò que desitgem.

A continuació, et donem una sèrie de consells per acostar-te un poc més al teu objectiu.

  • Oblida´t de les circumstàncies: Marca't objectius reals, però no et deixes endur per tot el que es diu sobre la situació del mercat laboral.
  •  
  • No digues no i mai digues mai: No li poses barreres al teu potencial. Aprofita totes les oportunitats que se't posen al davant, per xicotetes que siguen. No infravalores cap ocasió que puga acostar-te al teu objectiu. Pensa que tot allò que t'acoste a la teua meta pot donar-te més experiència en el sector i obrir-te portes en aquest.
  •  
  • Potencia les teues habilitats i millora les teues debilitats: Tots tenim punts forts en el nostre perfil professional, convertix-los en la teua carta de presentació al món laboral –un currículum atractiu i ben presentat pot resultar determinant en una entrevista de treball. Clica ací per a vore el post al nostre blog: '10 claus per a elaborar un bon currículum'. Respecte a les debilitats, centra't en la seua millora. Moltes vegades, allò que veiem com a un impediment pot convertir-se en un avantatge segons ho mirem. Superar les teues dificultats està en la teua mà.
  •  
  • Forma’t: És important que invertisques temps i dedicació en la teua formació, tant acadèmica com professional. Per aquesta última, l'Agència d'Ocupació de València Activa posa a la teua disposició cursos de formació en emprenedoria, gestió del temps, planificació de la busca de treball... Aquests cursos són totalment gratuïts i de lliure accés per a totes les persones desocupades i empadronades en València. A més a més, també oferim cursos d'idiomes perquè les llengües no siguen una barrera laboral, ara ja no tens excusa per a no saber anglés!
  •  
  • Contacta i compartix: La situació laboral pot crear una competitivitat entre els companys de treball. La competència i la competitivitat no tenen per què anar de la mà. Moltes vegades, la productivitat augmenta quan es creen sinergies entre els companys de treball. En de València Activa apostem pel treball en equip i les plataformes de coworking. Al mateix temps, comunica que estàs buscant treball de manera activa, els contactes sempre et vindran bé.

La competència i la competitivitat no tenen per què anar de la mà. Moltes vegades, la productivitat augmenta quan es creen sinergies entre els companys de treball. Des de València Activa apostem pel treball en equip i les plataformes de coworking.

  • Fes ús de les xarxes i les TIC: Aprofita les oportunitats del món digital. Amb senzilles ferramentes pots conseguir crear xarxes de contactes, projectes per a mostrar el teu treball al món, currículums originals, porfolis... Un univers de possibilitats al teu abast.
  •  
  • No tingues por a emprendre: Si emprendre és una de les teues opcions, vés a per ella. Des de València Activa fomentem l'emprenedoria sostenible a través de diferents iniciatives i ajudes als emprenedors. En la nostra web i les nostres xarxes socials podras trobar informació sobre les diferents campanyes relacionades amb l'emprenedoria –com ara ReactivemAgrosolidaris– i sobre les nostres ajudes a emprenedors.
  •  
  • Gaudeix del camí: Trobar el treball que més desitges no sol ser fàcil, però el camí fins a aconseguir-lo pot resultar gratificant. L’experiència, la gent que pots conéixer, els projectes que pots portar a terme... tot plegat pot resultar un recull d’elements positius que et formaran com a professional i com a persona. 
  •  

Ara sí, des de València Activa et desitgem un feliç i pròsper 2018 i t'emplacem a que complisques, com a mínim, el teu propòsit de trobar eixa feina que tant t'agradaria fer. Així, estarem encantats d'ajudar-te en el procés des de qualsevol dels nostres centres o a través de les nostres xarxes socials. Ànim i a per totes!

Categorías